15 éves fiú vagyok.Ki fogják húzni az egyik csontfogamat.
Valaki,aki már ilyenen túlesett,elmesélné,hogy megy ez,és hogy mennyire fáj? Az az igazság,hogy nagyon félek ettől az egésztől! Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 7. 20:28
1/10 anonim válasza:
Bemész, kapsz lidocain injekciót, kiülsz 10-15 percre a váróba, elzsibbad, bemész, kihúzza a fogad, öblítesz, ráharapsz egy gézcsimbókra és mész haza. Nem fáj, csak rosszak a hangok, ahogy enged a fog (kitöri igazából) recseg és hallod, de NEM érzed.
2013. febr. 7. 20:30
2/10 anonim válasza:
Én már évek óta nem járok fogorvoshoz. Valahányszor húztak annyira fájt majd megőrültem. Volt hogy rosszul is lettem, valószínűleg a stressztől. Csak a falat támasztva tudtam kijönni annyira szédültem. Aztán azt mondtam többet nem húzatok, inkább ott rohadjon ki ahol van.
2013. febr. 7. 20:33
3/10 anonim válasza:
"Bemész, kapsz lidocain injekciót"
VIGYÁZAT ÉRZÉKENYEKNÉL SZÍVRITMUSZAVART OKOZHAT!
Ha lidocain érzékenységed van föltétlen közöld az orvossal, mert ez esetben nem kaphatsz!
2013. febr. 7. 20:35
4/10 anonim válasza:
Nem vészes, húzták már nekem is maradandó fogamat. Az injekció kicsit kellemetlen, de elviselhető. Aztán mikor kihúzzák az nem fáj már.
Bátorság :)
2013. febr. 7. 20:42
5/10 anonim válasza:
Tényleg nem fog egy cseppet sem fájni. Annyit sem fogsz érezni, mint amikor a hangya mászkál a kezeden, komolyan mondom! Ne félj, nem szabad! :) Tényleg recsegni fog, ropogni, de azt csak hallod, nem érzed.
2013. febr. 7. 22:24
6/10 A kérdező kommentje:
És az injekció az nagyon fáj?
Milyen érzés,mikor beadja?
2013. febr. 8. 15:19
7/10 anonim válasza:
Mint egy tűszúrás (mert az).
2013. febr. 8. 15:34
8/10 anonim válasza:
Nem-nem, az injekció nem fáj :) Előtte az orvos majd ilyen folyadékkal át fogja kenni az ínyed, ami egy részleges zsibbadást ad, hogy még a szuri se legyen olyan fájdalmas. Egy pici pont csípést fogsz érezni mikor benyomja, meg amikor kihúzza. De ezt is úgy fogd fel, hogy ki kell bírnod ezt a kis kellemetlenséget, hogy utána ne fájjon egy cseppet sem a húzás! :)
Majd írd meg, hogy milyen volt!
2013. febr. 8. 15:54
9/10 anonim válasza:
Injekció nem kellemes, főleg a szájpadlásba. Foghúzásból semmit nem érzel, csak hallod, hogy recseg-ropog-törik. Nekem nem jött ki, így szétnyitották és csak úgy tudták kihúzni, de inkább a gyógyulás ami fájdalmas. Szinte szó szerint a falat fogod kaparni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!