Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerettek sz-pni vagy csak azért csináljátok, mert a másiknak jó?
Figyelt kérdés
Én csak azért mert a másiknak jó, így ha lehet kerülöm is. Kort is írjatok.2016. márc. 27. 13:20
1/13 anonim válasza:
Is-is. Bennem van, hogy jót akarok a páromnak, viszont én is felizgulok tőle és szenvedéllyel csinálom, úgy az igazi a partnernek is, én 90% szeretem, 10% a csak a párom miatt.:) 18/L
3/13 anonim válasza:
Jah milyen kis önző :D 90%ban csak magára gondol! :D
4/13 anonim válasza:
Nagyon szeretek, az pedig a ráadás, hogy ezzel a partneremnek is jót teszek
27F
7/13 anonim válasza:
Én szeretek mert a másiknak jó! :)
Bi pasi vagyok, szeretem viszonzás nélkül, egyszerűen tetszik ha valakinek örömet okozok, pl. azzal, hogy a számba élvez.
Kor :D
8/13 anonim válasza:
Én nagyon, de valószínűleg azért izgat fel ennyire mert a másik félnek örömöt okozok és ő is élvezi. :) 17/F/P
9/13 anonim válasza:
legjobb része,fő kedvencem szóval értelemszerűen nem csak azért csinálom mert a másiknak is jó,élvezem h letérdelve előtte az arcomnál láthatok egy szép farkat és hogy megkóstolhatom,de eddig 1 embernek engedtem meg csak,mert őt nem zavarta h gumival :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!