Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok! Titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok! Titeket felizgat az, hogy több fiúval csináljátok?

Figyelt kérdés
Ez alatt például gangbang felállást értek. Engem nagyon feltud izgatni és nem tudom mennyire normális... Még soha nem csináltam. Úgy értem, hogy például két három aktívval együtt...
2015. júl. 3. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem izgató, de nem tenném meg :D
2015. júl. 3. 22:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Én sem tenném meg csak izgat a dolog de például részegen lehet belemennék :D de így józanul biztos, hogy nem.
2015. júl. 3. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kifejezetten izgató a dolog, sokszor gondolok ilyesmire. Ha egy kicsit innék, nekem is biztos menne, bár lehet hogy az nélkül is. Sőt, nem csak hárommal, akár többel is egymás után.
2015. júl. 4. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
egyszer voltam két fiúval egyszerre, jó volt nagyon. nem volt betervezve, hogy hú ezt mindenképpen ki akarom próbálni csak jött. egyébként különösebben nem izgat.
2015. aug. 10. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb két aktiv haverral :) akikkel jól kijön az ember, ugy jó lehet :) többel is biztos de az már olyan rizikos meg nem jó belegondolni :/ de két aktiv haverral simán :D :)
2015. okt. 29. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat. Egyszer már volt egy hármas. Az nagyon jó volt.
2023. aug. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!