Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két fiú barát közül az egyik azt mondja a másiknak, hogy "megnevettettél" és erre az egyből azt reagálja, hogy "belém ne szeress" az látens homo hajlam vagy csak vicc?
Figyelt kérdés
Egyszer magam alatt voltam és jóbarátomnak mondtam, ő egyből átküldött egy poént. Jobb is lett a kedvem, és mondtam neki, hogy sikerült megnevettetnie. Erre, persze szmájli hegyek kíséretében de azonnal azt reagálta, hogy "oké, de nehogy belém szeress". Én kérdeztem is hogy ez hogy jön ide, ő mondta, hogy ez olyan mondás-közhely-féle, hogy a nők az olyan férfiba szeretnek bele, aki megnevetteti őket.
Csak fura ez az észjárás nekem, hogy rögtön ez jutott eszébe.
2014. dec. 27. 00:37
1/9 anonim válasza:
ez egy vicc.. ha jóbarátod és homo már elmondta volna.
3/9 anonim válasza:
Az én osztályomba durvábbak is vannak ;)
5/9 anonim válasza:
Sokan viccelődnek ezzel.
Bár számomra is érdekes ,h egyből ilyen komolyra veszi lehet ő meleg amúgy.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ha ennyiből ezt szűröd le, akkor neked vannak homo hajlamaid... És ez 2 haver között teljesen semminek vehető... Hidd el, vannak durvább szófordulatok is, amik szinte már félreérthetetlenek, de azok is csak viccek!
7/9 anonim válasza:
ez tuti nem viccel, én ezt a "poént" még sosem hallottam
9/9 anonim válasza:
ha ilyenekre gondolsz, akkor sztem neked vannak legbelül latens homo hajlamaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!