Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Soha nem próbáltam még lenyeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem próbáltam még lenyelni a spermám de most elhatároztam megcsinálom. Ti próbáltátok már?

Figyelt kérdés
tegnap délelőtt. 5 napig nem maszturbáltam (nehéz volt kibírni) azért,hogy nagy adag összejöjjön. Rágondolva,hogy mit szeretnék nagyon hamar felizgultam. Átlagos mérettel rendelkezem így nagyon keményen állt. Elkezdtem maszturbálni....miután éreztem,hogy kezdek izgalomba jönni felvettem a gyertya pózt,majd nemsokára a nagy izgalomtól elkezdett lüktetni a farkam és elkezdtem élvezni.Nagyon sok fehér meleg sperma minden lüktetésnél spriccelt a számba ami életem egyik legnagyobb orgazmusa volt. Hatalmasat élveztem és lenyeltem a spermát. Meglepődve nagyon jó íze volt. Mivel nincs káros szenvedélyem és sok zöldséget gyümölcsöt eszem így fehér a spermám színe és az íze is nagyon jó kellemes volt. Utána belegondolva,hogy milyen jó érzés volt 2-3 perc múlva megint keményen állt a farkam és megint nagyon rá voltam izgulva. Megint elkezdtem maszturbálni majd egy idő után megint kezdtem nagyon felizgulni így felvettem a gyertya pózt és hamarosan megint elkezdett lüktetni a farkam jött az orgazmus és lövelte bele a számba a fehér meleg spermát....megint nagyon nagy orgazmusom volt az izgalom miatt ami nagyon jó volt. Elintéztem a dolgaimat délután 5-óra körül értem haza utána lefürödtem. Kijöttem a fürdőszobából és belegondolva a délelőtti orgazmusokba,hogy milyen jó volt annyira felizgultam megint,hogy pillanatok alatt keményen állt a farkam az izgalomtól. Megint elkezdtem maszturbálni ami az elejétől kezdve nagyon jó érzés volt. Közben kétszer megszakítottam a magömlést,hogy minél tovább tartson ez a jó érzés és több sperma jöjjön magömléskor. Majd egy idő után már harmadszorra nem szakítottam meg hanem mikor éreztem,hogy közeledik akkor megint gyertyaállásba mentem aztán hamarosan megint lüktetett a farkam éreztem ahogy az orgazmustól megfeszülök és elkezd a meleg sperma kilövelni a számba majd lenyeltem. Még harmadszorra is közepes adag jött. A tegnap éltem át életem legnagyobb orgazmusait ilyen jó még soha nem volt. Mivel a héten szabadságon vagyok ezért a hozzászólásom előtt megint kora délután megint kétszer maszturbáltam és lőveltem a spermát a számba,mert a tegnapi napra visszagondolva megint nagyon felizgultam. Ma már jóval kevesebb sperma jött de nagyon élvezetes volt megint. Ma este megint harmadszor és utána negyedszer is maszturbálok és beleélvezek a számba. Nem tudom estére mennyi sperma marad de a nagy izgalom miatt amennyit csak lehet kihozok belőle.Tegnap óta,hogy így gyertya állásba mekkora orgazmusokat élek át nagyon fel vagyok izgulva.Legközelebb megírom milyen volt a mai harmadik negyedik. Ti hányszor szoktatok 1 nap alatt maszturbálni és menyi sperma jön a negyedik ötödik magömléskor. Azért kérdezem mert még ötször soha nem próbáltam egy napon belül.
2016. márc. 24. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy inkább:D már nem amiatt, amit csináltál, az rád tartozik, hanem amiatt, mert:

1. A kérdésben teljesen mást írsz le, mint a válaszban.

2. "nagy izgalomtól elkezdett lüktetni a farkam és elkezdtem élvezni.Nagyon sok fehér meleg sperma minden lüktetésnél spriccelt a számba" Ezt legalább háromszor leírtad, senkit sem érdekel.

3. Senkit sem érdekel a mai harmadik, negyedik sem, csak ugyanezt írnád le.

Egyébként egy kérdést tettél fel összesen, arra válaszolva, igen.

2016. márc. 24. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

hahahahahha

A kerdesed ugy szol, hogy "Soha nem probaltam meg lenyelni a spermam ..." utana pedig ecsetelgeted, hogy szinte non-stop nyeled a spermadat.....nem tunik fol semmi ?! hahahhahaaaaaaaaaaa

Egyebkent ez egy kerdezo, nem egy erotikus tortenet oldal, de egyebkent tkp mi is a kerdesed ???????? GYertyapozhuszar

2016. márc. 24. 22:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

auu pardon, nem is valaszoltam a kerdesre

tehat: nem, nem probaltam, nem is tervezem, es mivel te ilyen reszletes leirast adtal, most mar mindent tudok ezzel kapcsolatosan, igy teljesen folosleges lenne probalgatnom ;)

2016. márc. 24. 22:16
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Én nem próbáltam. Egyrészt kicsit furcsának gondolom lenyelni a saját spermámat, másrészt félnék, hogy nem ízlik, esetleg hányingerem lesz tőle.:D

Egyébként milyen volt? Sós? Hasonlít valamire az íze vagy teljesen egyedi?

19/m/f

2016. márc. 24. 22:21
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Én leírom hogy milyen volt.

Hát, mikor fel vagyok izgulva meg akarom kóstolni, de attól a pillanattól kezdve, hogy elélvezek, undorít. Ott van pl a zsepin, de nem akarom megkóstolni, pedig előtte felizgatott.

A számba is élveztem már, háát, szaladtam kiköpni, egyszerűen nem tudtam lenyelni. Azóta ha felizgat, akkor sem élvezek a számba, mert tudom hogy szar lenne:D

2016. márc. 24. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
15F/B, lemaradt
2016. márc. 24. 22:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Elsőnek szó. Ha valami nem tetszik akkor nem kel ide írni. Egyes szám első személyben beszélj mert mást lehet,hogy érdekel. Nem kérdés volt hanem leírtam,hogy...Soha nem próbáltam még lenyelni a spermám de most elhatároztam megcsinálom.Ez kijelentő mód....a kérdésem az volt ti próbáltátok már? Segítek ha nem tudod értelmezni.
2016. márc. 24. 22:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
....de azert ket kulonbozo kategoriaban leirni ugyanazt szorol szora, az is eleg folosleges, nem ?
2016. márc. 24. 22:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább élménybeszámoló volt mint kérdés
2016. márc. 24. 23:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennyierővel ha neked nem tetszik a kommentem, ne írj rá választ.

De hazudtál a kérdésben, mert azt írtad hogy soha nem próbáltad még. Vagy csak nem értesz a magyar nyelvhez, de amit írtál,az azt jelenti, hogy még soha sem élveztél a szádba, és majd ki akarod próbálni.

A gyakorikérdések nem a szexsztorik oldala, kérdezni kell, amit anélkül is lehetett volna hogy leírod egy regényben hatszor ugyanúgy, hogy hogyan élveztél a szádba. A harmadik-negyedik spermanyelésednek is ugyanez a törtènete? Mert ha igen akkor ne írd le:D

2016. márc. 24. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!