Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatároztam, hogy anyum elé állok és elmondom neki, hogy meleg vagyok. Hogyan mondjam el neki?
Tudni kell, hogy van barátom is, úgyhogy azt is mondani szeretném neki. De mégis mit mondjak neki? És mikor?
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
23/F
1 biztos soha nem lesz ugyanolyan a kapcsolatotok, szüleidnek 1 csorba a gyermeknevelésben, akár ki is tagadhatnak. Ha én megtudnám hogy van meleg a környezetemben kib*szott gyorsan megszakítanék mindennemü kapcsolatot vele!
Pontozz le ha jónak látod, ez az őszinte véleményem, és hallottam már hasonló esetről, úgyhogy helytállnak amiket leírtam!
Szia Muter!Meleg vagyok,ő itt a barátom:Péter.
Péter,ő itt az anyukám.
Tudod erről eszembe jut egy vicc.
A fiú az apja elé áll azzal,hogy ő meleg.
Mire az apja rezzenéstelen arccal megkérdezi.
-Van neked luxus lakásod?Luxus autód?Milliós bankszámlád?
-A fiú zavartan válaszol:Nincs
Erre az apja:
-Akkor te nem meleg vagy,hanem egy rossz homár.
Nem rosszindulatú, kegyetlen ember vagyok, csak megvannak a határaim, elveim és ez a dolog semmiképp sem fér bele! Az meg pláne nem hogy a világ előtt felvállalják felvonulásokat szervezzenek hasonlók, számomra hányingerkeltő!
Én sem állok ki a világ elé mutogatni a f*szomat, és ordibálni hogy hetero vagyok------- ez msot a felvonulásnak szólt!
Nem kell nagydobra verni ennyi az egész.
"Anya,te elégítettél férfiakat 23 évesen? Igen? Nahát én is " :D
Komolyra fordítva,állj elé,mély levegő és mond. HA szeretnek,úgyse harapják le fejed,maximum kicsit elkenődnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!