Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elenk szexualis eletet elo passziv fiuknak nem szokott lenni vegbelproblemajuk?
Nekem többet megy a hasam, és néha csíp..
22/f
Ha most nem is, de idővel gyengülnek a záróizmaik és szobatisztasági problémáik lesznek. Elég sokan vannak akik pelenkát hordanak életük végéig.
És ez nem csak a pasiknál van így! A gyakran análozó nőknél is előfordulhat.
#4-es megint itt van a mondákkal.
Elárulom, hogy a végbélben nincsen széklet.. Mire a széklet elér a végbélig, addigra a tulajdonos már rég tudni fogja, hogy WC-re kell menni.
Esetleg az megeshet, hogy nem tudod visszatartani akkor, amikor már nagyon kell (de nem is egészséges visszatartani), de más bajod nagyon nem lesz tole.
Olyan pedig biztosan nem lesz, hogy a semmibol tele lesz a gatya.. hulyeség.
#5 olyan "doktorokat" linkeltél, akikhez még akkor se mennék, ha a halálomon lennék...
Az oklozés pedig már tényleg durva, hiszen az nagyobb, mint a farok.. attól nem csodálom, hogy ha valami baja lesz késobb.
Én passzív vagyok, és élénk szexuális életet élek (ami nem azt jelenti, hogy mindennap más dug meg, mielőtt valaki közbebeszólna), de még nem volt soha problémám miatta.
30/F
mese habbal.
kb. annyi valóságalapja, mint annak, hogy a rágótól összeragadnak a beleid, ha lenyeled (az is baromság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!