Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az, hogy 24 éves kor után még változhasson a szexuális beállítottságom? (többi lent)
24 éves "meleg" fiú vagyok, de valahogyan nem tudok megbékélni ezzel. Olvastam ehhez kapcsolódó kérdéseket itt, de általános vélemény, hogy nem lehet megváltoztatni, valamint hogy ilyen idős korban azért már kialakul teljesen. 1-2 ember írt sikeres átalakulásról, de többek szerint az is csak időleges.
Jelenleg van barátnőm, de azt hiszem a közös programokon meg eszén kívül nem érzek semmit, inkább olyan mint egy jó barát. Tehát, változhatok még?
változhatsz, szerintem nincs olyan, hogy egy életre leragad a szexualitásod. Az egyetlen kivétel, ha "100%" meleg/hetero vagy, de ha már van kis BI benned akkor szerintem változhat.
Ami boldoggá tesz!
#1-es, ez nálam fordítva van, kb. 6-7 éve tudom, hogy az vagyok. Viszont egy nap arra ébredtem, hogy mégsem. Jött ez a lány az életembe és jól éreztem magam, de valami történt megint...nem tudom.
Azért tettem fel a kérdést, mert szerintem az ember "megváltozni" nem igazán tud, mert a vágy mindig ott van. De mondom, nem tudom biztosan.
Hát, én 12 éves korom óta tudom hogy meleg vagyok, 16 évesen már sexeltem és azóta van a 2. 5 éves kapcsolatom.
Először tisztázd le magadban, hogy ki iránt érzel sexuális!! vágyat!
Ha férfia iránt, akkor meleg vagy.
A nők iránt kb úgy érzek mint egy tárgy iránt.
Lehet akármilyen szép én meg nem piszkálnám bottal sem.
Persze, ha rákényszerítenének lehet, hogy meg tudnám... ni, de ahhoz nagyon nagy kényszer kell és utána elhány..-m magam.
Az hogy mi a sexuális beállítottságod, az nem attól függ, hogy kivel érzed jól magad mint baráttal. Az a szenvedélyes szextől függ, hogy kivel tudod akarod átélni...
Melegnek lenni egyáltalán nem rossz, nem megvetendő, nem kell szabadulni attól, hogy te meleg vagy.
Szerintem ha letisztáztad magadban akkor keress fel egy pszihológust a biztonság kedvéért és párszor beszélgess vele.
A szexuális beállítottság nem fog változni sem 24, sem 74 éves korod után, csak rájössz, hogy elpazaroltad a fiatalságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!