Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek egy introvertált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy introvertált és egy extrovertált fiú összeillik?

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata kérem mesélje el! :)

2016. márc. 17. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem összeillik. Gondold már el, milyen lenne, ha 2 csendes ember jönne össze. Éhen halnának egymáson, mert egyik sem beszél sokat. Az sem jó, ha 2 nagyszájú van együtt, mert 2 dudás 1 csárdában nem fér meg. Így az a legjobb, ha az egyik ilyen, a másik olyan.
2016. aug. 31. 10:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy ilyen helyzet van (bár hozzá kell tenni részemről az introvertaltsag csak egy felvett állapot) és egyelőre sikerül működtetni a dolgokat.
2016. aug. 31. 11:30
 13/19 A kérdező kommentje:

Örülök utolsó! :)

Tudnál is mesélni, hogy működik a dolog?

2016. aug. 31. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem ez csak így nyáron jött elő igazán, de barátom jól kezeli mert tudja hogy kb fél év múlva sehol se lesznek (pszichológushoz járok rendszerességgel), ill neki is vannak problémái (függőség) így szerinte az én hülyeségem nem annyira nagy probléma.
2016. aug. 31. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is introvertált vagyok és az a tapasztalatom, ha a másik fél nagyon eljárogatós, extrovertált típus, az hosszú távon nem működik. Azért, mert az introvertált félnek hiányérzete lesz, hogy kimarad a párja élményeiből, az extrovertál fél meg túl unalmasnak találja a másik életritmusát, így elhidegülnek a dolgok. Persze kivételek biztosan akadnak.

24/a

2016. szept. 13. 23:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől félek utolsó. :/
2016. szept. 14. 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok, nekünk egész jól halad a dolog, kicsit középre kezdtünk mindketten kilendülni. Péntek szombat együtt elvoltunk alterba és kijelenthetem életemben először voltam szórakozóhelyen úgy hogy én is akartam (de lehet hogy egyáltalán most voltam először), illetve ugyan így az alkohollal. Közösen megittunk szombaton amikor hosszabb ideig ott voltunk (pénteken csak a travishow-t néztük meg) 8 vodkanarancsot és kifejezetten élveztem. Mondta hogy el akar vinni valami nagy buliba arra azt mondtam hogy még egyelőre nem de majd egy szép napon.
2016. szept. 14. 23:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Ezt jó olvasni! :) Akkor további sok boldogságot! Remélem a barátod azért nem erőszakos, és megérti, hogy ha nem, akkor nem. Talán egyszer nekem is lesz egy ilyen barátom..
2016. szept. 15. 21:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább attól függ, hogy a másikért mennyit vagyunk hajlandók visszavenni eredeti énünkből.

Én I vagyok, párom E, de amikor szorongós-depressziós-pánikos hangulatai vannak, akkor még nálam is introvertáltabb.

Kell lennie egy "egyezménynek", egészséges aránynak a kimozdulás és az otthon ücsörgés között. Mindkettő lehet kellemes, építő- vagy romboló hatású a kapcsolatra.

2016. szept. 15. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!