Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Én értem félre mindig?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én értem félre mindig?

Figyelt kérdés

Többször jártam úgy, hogy egy férfi úgy viselkedett, mintha érdeklődne irántam. Bámulás, hosszú összenézések, vetkőztető tekintet, elpirulás, kedveskedés, bókolás, érintésekre semmi elutasítás. Aztán ha azt mondom, találkozzunk munkán, tanfolyamon, edzésen kívül, vagyis nem ott, ahol megismerkedtünk, azt mondja, hogy oké, és mikor eljön a napja a talinak, akkor elsumákolja.

Én értem félre? Ennyire nincs melegradarom? Vagy mit csinálok szerintetek rosszul?

2016. márc. 17. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Juuuj. Ez a régi önmagamra emlékeztet,mikor még nem voltam biztos a nemi identitásomban. Lehet ez van vele is,ne mindig magadban keresd a hibát.
2016. márc. 17. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak fél. Nem lepne meg:)
2016. márc. 17. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Hm. Akkor nem tudom, mi a bánatot csinálhatnék. Most is ilyen helyzetben vagyok, de már ég a képemről a bőr, hogy megint rákérdezzek a randira.
2016. márc. 17. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én hetero csaj vagyok, de nekem is volt ilyen fordított esetben. Elhívott randira, de nem tudtam menni, elutaztam. Mégegyszer elhívott, akkor 40 fokos lázzal döglöttem. Eees harmadszor? Ismét lázas lettem. Azt hittem összeomlok lelkileg, mert azt hitte, játszok az érzéseivel, pedig nagyon szerelmes voltam belé... Gyűlöltem magam, és a sorsot. Szóval van, hogy tényleg közbejön valami, bár annyiszor, mint nekem, elég ritka...
2016. márc. 17. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ez is elég gáz. Meg azért itt az is benne van, hogy nem állhatsz oda egy másik férfi elé nyíltan, hogy nézd, tetszel, szeretnék veled beszélgetni, jobban megismerni téged, mert lehet hogy beveri a képed vagy kibeszéli a melóhelyen, amit mondtál.
2016. márc. 17. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Jártam már konkrétan ugyanígy. A srác tipikusan ugyanezeket a jeleket küldte felém, megspékelve ölelésekkel, hozzám bújásokkal és minden egyébbel amiket leírsz. Aztán amikor én is találkozót kezdeményeztem volna, aminek adott pillanatban látszólag nagyon örült, utána szimplán lemondta, vagy épp nem jött el. Teljesen komolytalanul vette az egészet, olyan volt, mintha elfelejtette volna, vagy nem is vette volna komolyan.

Hogy továbbmenjek: ezzel párhuzamosan lányokkal járt randizni, amikről következetesen beszámolt nekem, miközben továbbra is azokat az - egyébként - félreérthetetlen jeleket küldte felém.

Azóta barátnője van, és azóta sem tudom mi volt ez az egész, és már inkább csak kíváncsiságból érdekel, mint hogy valamit kezdeni is akarnék a helyzettel.

Kérdéseidre válaszolva, benne lehet a kalapban, de nem valószínű, hogy te érted félre. A hetero srácoknál előfordul a "buzulás" mint jelenség, de arról egyértelműen eldönti bárki, hogy az vicckategóriás. Inkább ez a férfi sem tudja, hogy mit akar, nem ismerte be magának a dolgot... stb.

Szóval azt mondanám nem csinálsz rosszul semmit, szimplán olyan emberekkel hozott eddig össze az élet, akik talán csak "kóstolgatják" ezt a dolgot, és hajlamosak esetleg visszatáncolni, mert még félnek saját maguktól és az érzéseiktől.

Őszintén kívánom, hogy legközelebb több szerencséd legyen. :)

2016. márc. 18. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!