Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal pasik miért buknak a milfekre és a középkorú férfiak miért fiatal csajszikkal akarnak lenni/lépnének félre?
Előre szólok,akinek nem inge,ne vegye magára!:)
Sokszor látom itt gyakorin,hogy a fiatal,20 körüli srácok mennyire kipróbálnák egy negyvesen nővel.De amikor meg ők lesznek 40 körül,akkor meg legszívesebben 18-20 éves csajszikákkal lennének...ebben mi a logika?:D A 20 éves pasik nezelodjenek a korosztályukban,kesobb lesz alkalmuk bőven 30-40-es nővel hetyegni,mikor ők is olyan idősek lesznek.Miért nem tudnak örülni annak,hogy most akadály nélkül megkaphatnak fiatal csajokat?:D Vagy élvezik,hogy a nő a tapasztaltabb?Nem értem..
A tapasztalat miatt. Mert sok fiatal csaj (tisztelet a kivételnek) de mint ha csakegy darab fa lenne az ágyban szex közben. Nem élvezettel csinálják. A mai fiatal férfi generáció, meg nem tudja mit kezdjen egy nővel, ezért keresnek tapasztalt MILF-et, hogy "megtanítsák" őket. Én speciel a fiatal csajokhoz vonzódok, mert volt egy az életemben,de ő.... tudott valamit. :)
28/F
Én 14 éves korom óta a 25-35 közöttieket kedvelem.
/34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!