Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuahazbol kérdése:
Szoktatok közösen hokizni haverotokkal? Vagy egymásnak verni? Esetleg táborban, zuhanyban többesben vertétek már ki? f/20
Figyelt kérdés
kort kérek:)2016. márc. 9. 15:54
1/17 anonim válasza:
Már nem, de uncsitesómmal sokat hokiztunk anno együtt. :-) 26/f
2/17 anonim válasza:
Basszus,nekem annyi ember mesélt már az ilyen kalandjairól,de én sehogy sem tudok megfelelő személyt talááálni :/
Na majd a koliban :D
4/17 anonim válasza:
Ha lenne jó haver, bárhol bármikor tolhatnánk :D 19/f
5/17 anonim válasza:
4 éve nekem is voltak ilyesmik, 25f vagyok (23 évesnek becsülnek) és pesti.
6/17 anonim válasza:
Érdekes..
Mindenkinek van valamilyen kalamdja de nekem sosincs.
Pedig én is voltam tábotokba, régebben jártam úszni, most meg olyan osztályba vagyok ami tele van fiukkal de még csak eszükbe se jutna hasonlo :(
15/f
7/17 anonim válasza:
Én 22 vagyok, és nem volt még semmi "kalandom", szóval te még semmiről nem vagy lekésve. :D
8/17 anonim válasza:
25 éves vagyok/pesti valaki szeretne ilyen C S A K közös hoki dolgot, írjon, csupaszra nyírt farkam van xD
9/17 anonim válasza:
Én 22 éves pesti srác vagyok.
Sajnos még nekem sem volt soha olyan haverom akinek ezt fel mertem volna hozni. Pedig nagyon jó lenne.
10/17 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen élményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!