Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Baráti társasággal történő campingezésnél okozna gondot számotokra, ha egy meleg haverotokkal aludnátok egy sátorban?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 19:41
1/8 anonim válasza:
Hááát... Ha ismerem nagyon régóta és tudom, hogy a normálisabb fajtából van akkor igen. Bár, akkor is viccesen szóvá tenném, hogy szeretnék még hátul sokáig szűz maradni:D
2/8 anonim válasza:
Figyu, ha az egyik hetero, éés haver, gondolom eléggé tisztázva van, hogy ők egymásnak haverok.... kül. tuti hogy még haverok sem lennének.... Nem igaz?
3/8 anonim válasza:
Akkor tuti hálózsákban aludnék :D
4/8 anonim válasza:
Osztom a #2 véleményét, főleg, hogy én alanya voltam egy ilyen sátoroznak!
Alap, hogy tisztázatok voltak a körülmények, tiszteletben volt tartva, hogy az egyik srác meleg. És ő is tiszteletben tartotta, hogy csak barátokkal túrázik.
Ő sem próbálkozott be senkinél. 6an voltunk, 3 sátorral, és egyszer sem volt gond.
5/8 anonim válasza:
igy van lehet spanod barmekora meleg ha te hetero vagy
és tiszteletben tarjta volt meleg spanom és nem vette észre rajta meleg közt is van külön csoport
6/8 anonim válasza:
nem,de jobb ha tudom,hogy én bejövök e neki,vagy sem.csak a kellemetlen helyzetek elkerülése végett.
7/8 anonim válasza:
Semmi bajom nem lenne vele, a haverom biztos nem élne vissza a helyzettel.
8/8 Pretorius25 válasza:
Semmi bajom nem lenne, csak ne akarjon megb...ni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!