Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! Baráti társasággal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Baráti társasággal történő campingezésnél okozna gondot számotokra, ha egy meleg haverotokkal aludnátok egy sátorban?

Figyelt kérdés

2013. jún. 13. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Hááát... Ha ismerem nagyon régóta és tudom, hogy a normálisabb fajtából van akkor igen. Bár, akkor is viccesen szóvá tenném, hogy szeretnék még hátul sokáig szűz maradni:D
2013. jún. 13. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ha az egyik hetero, éés haver, gondolom eléggé tisztázva van, hogy ők egymásnak haverok.... kül. tuti hogy még haverok sem lennének.... Nem igaz?
2013. jún. 13. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Akkor tuti hálózsákban aludnék :D
2013. jún. 13. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a #2 véleményét, főleg, hogy én alanya voltam egy ilyen sátoroznak!

Alap, hogy tisztázatok voltak a körülmények, tiszteletben volt tartva, hogy az egyik srác meleg. És ő is tiszteletben tartotta, hogy csak barátokkal túrázik.

Ő sem próbálkozott be senkinél. 6an voltunk, 3 sátorral, és egyszer sem volt gond.

2013. jún. 13. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

igy van lehet spanod barmekora meleg ha te hetero vagy

és tiszteletben tarjta volt meleg spanom és nem vette észre rajta meleg közt is van külön csoport

2013. jún. 13. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem,de jobb ha tudom,hogy én bejövök e neki,vagy sem.csak a kellemetlen helyzetek elkerülése végett.
2013. jún. 17. 00:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom nem lenne vele, a haverom biztos nem élne vissza a helyzettel.
2020. nov. 19. 21:26
 8/8 Pretorius25 ***** válasza:
100%
Semmi bajom nem lenne, csak ne akarjon megb...ni!
2020. dec. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!