Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem bírok rajta túllépni. Miért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok rajta túllépni. Miért?

Figyelt kérdés

Megismertem az álompasit számomra. 1 hónapon át ismerkedtünk, minden nagyon jól ment és odáig voltunk egymásért. Majd szép lassan minden lejjebb csitult és a találkozókat is lemondta már. Majd közölte velem hohy maradjunk barátok mert most képtelen kapcsolatban lenni. Aztán után haverok lettünk de egyszer felhívott részegen és akkor kb. úgy viselkedett mintha a pasim lenne. Aztán másnap beszéltünk erről és montam neki hogy nem tudok a haverja lenni és erre azt kaptam válaszul hogy töröld ki a számom...

Azóta nem is beszéltünk. 2 hete volt és nagyon szarul vagyok. Nem tudok tovább lépni, képtelen vagyok elfelejteni.

18/f

2016. márc. 8. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Énis hasonlóképp voltam az első barátommal, én utána hónapokig vergődtem, kerestem a helyem, kerestem egy hozzá hasonlót kevés sikerrel..Még így lassan 2 év után is bánom hogy így alakult hogyha eszembejut, már továbbléptem barátom van akit szeretek de az első szerelem emléke örökre megmarad azthiszem, de így legalább tanulok az akkor elkövetett hibákból
2016. márc. 8. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, 2 hét alatt nem felejtetted el? Hát akkor biztos örökre nyoma lesz! :D

Vannak ilyenek az életben, hozzá fogsz edződni. Sőt, néha számodra észrevétlenül hasonló dolgokat fogsz Te is csinálni másokkal. Túl fogsz rajta lépni, nyugodj meg. Az esetleg segíthet, ha kicsit több időt töltesz a barátaiddal, elfoglalod magad, közösségbe jársz és ismerkedsz.

2016. márc. 8. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez a srac egy kalap szar, hagyd a francba. meg ö sem tudja mit akar, az ilyentöl semmit nem varhatsz el.

ez az egesz csak babszinhaz amit csinal, legrosszabb kategoria, felejtsd el

2016. márc. 8. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én tapasztalatból azt tudom mondani, hogy majd akkor tudsz túllépni rajta ha lesz más... még ha nem is jössz össze vele, rájössz hogy nem ő az egyetlen pasi. persze tudod ezt most is, de akkor majd az agyad is megérti.

20F

2016. márc. 8. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kèrdező!:)

Nem olvastam el az előttem szólók válaszait, így ezektől függetlenül írom:

Szerintem mindegyikünkel törtènt már hasonló eset. Ne számíts rá, hogy pár napon belül túllèpsz rajta, hisz tetszett. Az átlagosnál jobban. Kèpes lettèl volna szeretni, a párja lenni. Ezek komoly, igaz èrzelmek. Nem fognak hamar elhagyni, sajnos. Szerintem akkor fogod teljesen túltenni magad rajta, mikor rájössz, hogy van más srác is a világon számodra. Addig pedig az idő, a fagyi, ès a barátok a gyógyszer! Kitartás:)

2016. márc. 9. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát esetleg beszélj vele, hátha segít. ÉS ISMERKEDJ így talán felejteni fogod őt.
2016. márc. 10. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!