Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem birok túllépni ezen?
Az olyan férfiaktól, akik így beszélnek azokról a nőkről akikhez bármilyen közük is volt, azoktól az okos nő menekül, ahogy az első ilyen előadást leadják, mert ha jön egy másik, akkor rólad ugyan így fog nyilatkozni, és elmondani minden szar alaknak (ami után ha jobban utána jársz kiderül, hogy kamuzik a fazon). Az ilyen fazonok kivétel nélkül jellemtelenek, és bizony komoly nevelési hiányosságaik is vannak, a többiről már ne is beszéljünk. Ugyan ez vonatkozik az olyan nőkre, akik a férfiakról nyilatkoznak így, akikhez közük volt.
Egy normális ember sosem húzza le az elmúlt dolgokat
"nem értem akkor miért voltak ezek?? " - nem mindegy?
Ha nem lettek volna, tán egészen másfelé fordult volna az élete, és együtt se volnátok.
Biztosan tudnék én is ilyen lekezelő módon beszélni a te korábbi kapcsolataidról, - ahhoz nem kell ész.
Uhhhh....nagyon gyorsan gyere le erről az útról, ilyenen MIÉRT kattogsz? Egyszer élsz csak, csinos vagy, van egy jó pasid (aki EGYELŐRE még ezt a hülyeségedet is tolerálja - nem sokáig, azt garantálom), élvezd már!!!
Bocs, ha kemény voltam, de ez az igazság, térj észhez..
25N
Végre valaki,aki átlátja,köszönöm kedves utolsó!! :)
Neked hogy sikerült ezen túllépni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!