Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok túllépni rajta. Ez normális, mit tegyek?
Én mindig azt hittem, hogy ez a lányoknak sokkal könnyebb, mert ha már picit is jól néz ki, akkor csak csettint egyet. De rájöttem tévedtem. Amúgy, ha nincs új barátnője és nem is tetszik neki senki akkor se szerezd vissza. Kétszer akarsz ugyanabba a pocsolyába lépni? Ha egyszer elhagyott akkor másodjára már úgysem fog úgy szeretni... persze ha neked jó ez a tudat...
UI.: első válaszoló voltam.
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is már fél éve.. 4 hónapot voltunk együtt 6 hónapja szakitottunk de még mindig nonstop ő jár a fejemben.. Nem hittem, hogy ilyen létezik és pont velem esik meg.. :(
Én mindent megtettem, hogy visszaszerezzem de sajnos nem jártam sikerrel. Azért nem adtam fel még mindig próbálom befolyásolni de más távolabbról. Remélem egyszer sikerrel járok. Bár néha azon gondolkodom jobb lenne ha találna mást akkor kitörölhetném az életemből örökre és úgy a fejejtés is könnyebb lenne. Majd az idő eldönti. Nyár végén minden kiderül, akkor kellene találkoznunk.
Ismerkedéssel viszonylag jól tul lehet lépni, nekem ez se jött be persze.Senki nem érdekel. Lenne minden ujjamra más de mindenkiben őt látom és nem érzek irántuk semmit. Csak az exem kell. 25 vagyok már nem tini, ezért sem értem ezeket az érzelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!