Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez normális ha így akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális ha így akar kielégíteni?

Figyelt kérdés
Lenne egy srác aki orálisan kielégítene,de az a kérése ne mossam meg a szerszámot és a vizeletet csepegtessem az alsó gatyámba. Így akar egy nap után szo*ni.
2016. márc. 7. 09:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén a szappan ízűt én se szeretem, de ha tiszta hugy, az elég gáz (sajnos tapasztaltam). Nem mondom hogy legyen koszos, igénytelen, de ha egy ha előtte nap rendesen tisztálkodott, az még oké. Amugy beindít pénisz "szaga", és a használt alsó (nem a szaros/hugyos!). Ugye mivel minden pasinak megvan a saját "kanszaga", és némelyik igen be tud indítani :)
2016. aug. 25. 15:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Érintett vagyok a dologban,mert szeretek bepisilni.Sokan kedvelik és vannak akik isszák is(én nem).

Szóval ez valószínű hogy bepisilős fétisű ember.

Szerintem, még ha téged nem is izgat (vagy csak nem tudsz róla), simán megteheted, hogy bepisilsz neki. Semmi gond, kimosod utána. Ő fogja abban az állapotban bekapni 🤷‍♂️

Volt olyan srác, aki nagy nehezen bepisilt a kedvemért és azóta imádja, rendszeresen szoktunk együtt. Szóval még meg is kedvelheted.

aug. 28. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!