Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez normális ha így akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális ha így akar kielégíteni?

Figyelt kérdés
Lenne egy srác aki orálisan kielégítene,de az a kérése ne mossam meg a szerszámot és a vizeletet csepegtessem az alsó gatyámba. Így akar egy nap után szo*ni.
2016. márc. 7. 09:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Gáz, de ha pervi hát pervi.
2016. márc. 28. 10:47
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Igen, az ilyenfajta dolog ritkán ugyan, de bizony elöfordul ! Vannak, akiket olyan dolog izgat fel szexuálisan, amelyeket mások a WC-ben, egyedül végeznek el. Nekem személy szerint nem tetszik. Akik járatosak a meleg internetes oldalakon, azok tudhatják, hogy a profilokban igenis vannak olyan bejegyzések, mint: "naturszekt" (szájbapisilés), vagy az alsónadrágokra, az izzadtságra és a büdös zoknikra való izgalom. Nem ítélem el, hogy kinek mi a szokása, de én nem mennék bele ilyen dologba. Nálam a tisztaság elsödleges és feltétel egy szexuális kapcsolatban.
2016. ápr. 15. 16:18
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Egy fiú alsóneműje engem is beindit, de higiénia nálam is fontos.
2016. ápr. 24. 20:28
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
ilyen ajánlatot már én is kaptam de nekem is fontos a tisztaság
2016. máj. 30. 12:02
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

alapvetően én utálom ha valami frissen mosott de ez gáz.

ha mondjuk délelőtt fürdesz akkor az az ideális ha délután jössz, legalábbis nálam, mert addig se nem leszel ápolatlan, se nem leszel frissen mosott.

2016. máj. 30. 12:14
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Én szeretem..... :)

Írhattok privit

2016. máj. 30. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Hány évesek vagytok??
2016. máj. 30. 18:57
 18/22 anonim ***** válasza:
23%
Maga a kérdés felvetése sem normális.
2016. jún. 8. 11:02
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem gáz! Van akinek ez tetszik! Ez pedig még nem az undorító kategória. Az undorító, ha egymás szájába hanytok, vagy szartok 😃
2016. júl. 29. 19:29
 20/22 anonim ***** válasza:

volt egy barátnőm,ő simán leszopott azután,hogy végig güriztem egy napot,és 3órát utaztam.

ő erre izgult,neki a tiszta megmosott pénisz(em) nem volt eléggé bugyi nedvesítő.

szóval kinek mi?

nem tudom milyen kapcsiban vagy sráccal,de mondjuk akció előtt itass vele vodkát,az úgy kitisztija a száját biztos ami biztos.

2016. aug. 11. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!