Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, hogy egy 48 eves ferfi le akar velem fekudni?
Eddig csak egyszer vont felre beszelgetni, eloszor azt hittem csak a betegekrol akar mondani valamit (korhazba volt a dolog) aztan 'ra tert a lenyegre'. Konkretan, hogy mit tenne velem az irodajaban az asztalon. Oszinten szolva elegge felizgatott, de 30 ev van koztunk... Tudom, hogy csak a testem erdekli, de minden 40+os ferfi ilyen bator ha puncirol van szo?
18/l
Ilyen kérdést kár feltenni :D minden férfi aki MÁR vagy MÉG ivarérett lefeküdne simán :D Aki fiatalabb az azért mert menőnek érezné hogy idősebb csajjal volt együtt...
Az idősebbnek meg erőt adna hogy még eltudott csábítani egy 18 éves lányt... Szóval NORMÁLIS :D
nem is tudom, hogy ő most bátor vagy szemét, azért egy kávéra meghivhatott volna :D
amúgy normális, 48 évesen is férfi a férfi, sőt még 70 évesen is megnézik a lányokat
és már 18 évesen is nő a nő, sőt, még 15 évesen is nő, csak az nem elfogadott
normális hogy ágyba vinne, de ez a módszer nagyon durva
Na én ugy elküldeném az anyujába hogy csak na. Nem szégyeli magát? Vén kézmüves edény. Nem tud már mit kezdeni a saját korosztályában?? Vén kujon. De mindegy "Az úr mindint lát és majd ítél!"
Sok kanos öreg lepontozhat nem érdwkel de irjon is rám hogy miért.
4-es válaszoló. Hát én lepontoztalak 26 éves nő létemre. Veszettül prűd vagy. :D
Első hozzászólóval értek egyet. Felizgatott? Hát akkor menj oda hozzá, amikor van egy kis szabadidőtök és húzd be magad után az irodába és zárd be az ajtót. Érteni fogja ;) Később szép, kalandos emlék lesz.
És hova szarjak? Az én szememben egy csicska vagy, aki meg van róla győződve, hogy neki van igaza, bárki máshogy látja a világot, az rosszul látja. Begyöpösödött szar vagy, a pénzed senkit sem érdekel.
Ha a "kislány" pedig kíváncsi vagy épp kívánja a férfit, akkor nem teszi tönkre, csak lesz egy valószínűleg kellemes élménye.
Kedves Kérdező. Szerintem nincs benne semmi rossz, kellemes emlék lesz :)
Szivek királynője vagy mi a tököm.. Először tanulj meg helyesen írni, utána próbálkozz újra, mert így baromi nevetséges vagy. Legalábbis én jót röhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!