Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti milyen zenéket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti milyen zenéket szerettek?

Figyelt kérdés

Már csak azért kérdem, mert pl. ismerkedésnél ez azért elő szokott jönni, és volt barátom volt az egyetlen, akivel hasonló volt a zenei ízlésem.

Eddigi tapasztalataim alapján a legtöbb meleg srác csak a számomra taszító popzenéket szerette, de pl. metál, vagy metalcore, vagy valami dübörgősebb elektromos zenét senki nem kedveli, amiket én viszont nagyon is :/

Ti miket hallgatok legszívesebben?

2016. febr. 28. 12:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is, akkor ezek szerint csak én találkoztam olyanokkal, akik elsősorban az általam nem kedvelt stílusokat szerették :D
2016. febr. 29. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

Énmeg azokat a zenéket szeretem csak aminek vam valami mondanivalója is.

Szerintem nem melegség függvénye az,hogy ki mit szeret.

2016. febr. 29. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Within Temptation,Amaranthe,Nightwish.
2020. máj. 19. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!