Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Soha nem tetszett nektek lány? És hány évesen volt először romantikus vágyatok más fiú iránt?
Tetszett lány is, voltak is barátnőim... De már nem tudnék együtt lenni lánnyal így kapcsolatban, meg máshogy sem.
Először talán 14-15 évesen lehetett, egyik osztálytársam iránt éreztem.
nekem is tetszett ket lany is es nagyon szerelmesnek ereztem magam de 17 evesen mikor elobszor szerettem bele egy fiuba rajottem h az nem volt nagy szerelem :D
19\f
Kedves Kérdező!
Nagyon ritka az amikor az alany születésétől tudja hogy ő meleg. Legtöbbször a környezet hatására törnek elő ezek a hajlamok, így esélyes hogy előtte szerelmes legyen egy lányba, akár kapcsolatot is létesítsen. Mivel a szexuális orientáció 18 éves korig biztosan nem dől el, így a tini korban fellépő vágyak akár ideiglenesek is lehetnek; azaz érezhet vonzalmat fiúk iránt, majd később lányok iránt; vagy fordítva.
Mindenképpen az esetek nagy részében a homoszexuális kialakulása előtt az egyén heteroszexuálisnak gondolta magát, és érzései is egy ideig ilyenek voltak.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Voltam együtt lánnyal, 19 éves koromba jöttem rá, hogy meleg vagyok... Akkor először éreztem olyat mint előtte soha... Szerelmes lettem, csak az volt a bökkenő, hogy egy srácba és nem lányba :)
Valószínűleg, azóta is őt keresem mindenkibe :)
voltam már egy lánnyal úgy hogy "szerelmesek" voltunk egymásba, de nem éreztem iránta semmit, és inkább taszított a dolog tudtomon kívül.
romantikus vágy konkrét személyre 9.es koromban volt ami máig is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!