Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti szerettek/szoktatok hokizás közben másokkal beszélgetni (nem kamban)?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 00:35
1/8 anonim válasza:
Nem meleg vagyok hanem Bi, de a válaszom igen:D
2/8 anonim válasza:
Régen telón csináltam,én sem vagyok meleg
3/8 anonim válasza:
Én szeretnék,de nincs rá partner. Ha valakinek an kedve írjon.
Amúgy én is bi vagyok,21 éves
4/8 anonim válasza:
Én nem. Három okból kifolyólag sem:
1. soha nem izgatott a dolog
2. a recska számomra egy olyan személyes idő, amikor csak magammal vagyok elfoglalva (ha úgy tetszik önzőzök)
3. ha mégis azt akarom, hogy ne legyek egyedül, akkor beveszem a buliba a barátom... de akkor ott már nyilván több is van sima farokverésen kívül :P
6/8 Béla211 válasza:
igen csináltam már ilyet.Pótlásnak jó ,ha nincsen melledet a párod.
7/8 anonim válasza:
ha beszélgetni nem is, de chatsexelni igen.. szóval beszéd írásban :D
8/8 anonim válasza:
Nem, mert akkor nem tudok a korongra koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!