Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy imádok szopni, de az már nincs kedvemre hogy nekem csinálják?
Figyelt kérdés
fordítva lenne logikus..2016. febr. 16. 13:52
1/16 anonim válasza:
Az lehet hogy nem voltal meg rendesen kinyalva?vagy azert vagy szimplan nagyobb elvezetet jelent neked az ha a masiknak jo.van ilyen.en is szeretem csinalni nagyon.de azert ha valaki erti a dolgat es rendesen megcsinal az felulmulja azt az erzest mikor latom h neki mennyire tetszik amit csinalok.
2/16 anonim válasza:
Ha a kategóriát megnézed láthatod, hogy nem volt még kinyalva.
5/16 anonim válasza:
Aktív létemre én sem szeretem, ha szopnak, csak csinálni jó.
6/16 anonim válasza:
Hát én meg olyan partnert akarok akinek okés egyoldaúan és mindneki be van sértődve ezen:(
7/16 anonim válasza:
Nekem nem lenne ezzel gondom. SŐT!
9/16 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs gond. Biztos van más dolog, amit a partner szeret.
10/16 anonim válasza:
Én is jobban szeretem csinálni, mint amikor engem :) pedig inkább aktív vagyok amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!