Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek miért csinálják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálják ezt? Nagyon idegesít!

Figyelt kérdés
Nos, a helyzet az, hogy két fiú osztálytársam állandóan fogdossa egymást, órákon, mindenki szeme láttára. De így egymás gatyájába/hoz nyúlkálnak elől-hátul, belebújnak fejjel egymás ölébe, simogatják egymást, nyakpuszi, stb. És ezt órán, mindenki előtt folyamatosan! Egy barátnőm szerint csak keresik a feltűnést, de szerintem ahhoz ez sok. Mit csinálhatnak akkor, ha kettesben vannak? Ti mit gondoltok?

2016. jan. 24. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Melegként ez szerintem is sok, dehát mit tehettek. Nem keresitek a társaságukat, ne figyeljetek rájuk. De hozzáteszem ilyesmi heteróktól is zavaró nekem.
2016. jan. 24. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
A kérdés igaz, félreérthető, ők NEM MELEGEK. Elvileg. Az egyiknek volt barátnője, meg minden... Pont ez a lényeg, nekem semmi gondom nincs a meleg párkapcsolattal. De ez...
2016. jan. 24. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha a hetyók csinálnák ugyanezt, hisztiznél? MERT CSINÁLJÁK.
2016. jan. 24. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeretik egymàst... szerintem amiket leírtàl azok alapjàn minimum biszexek. De netörődjetek velük.. tudom nehéz de màs vàlasztàsotok nem nagyon van.
2016. jan. 24. 23:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti... Aha, azz ugyanúgy utálom és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. >//<
2016. jan. 25. 06:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A heterók is simán csinálják ezt.

Ők meg minimum biszexek

Egyszerűen ne vegyétek őket észre.

Hogy mit csinálhatnak akkor amikor kettesben vannak?

Erre elég sok ötletem lenne,de azt hiszem nem részletezem itt. :)

2016. jan. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!