Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinaljak, veletek is...

Mit csinaljak, veletek is volt ilyen? Hogyan tudnam legyozni az aggalyaimat es sajat kedvemre joerzessel alkotni?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem/szeretek rajzolni. Kiskorom ota rajzolok, sok palyazatot is nyertem, mindig dicsergettek, hogy milyen ugyes vagyok. Aztan jott egy idoszakom amikor nagyon magam alatt voltam es nem tudtam, nem akartam semmit sem csinalni. Ez alatt az ido alatt nem rajzoltam semmit amire buszke lehettem volna, nem fejlodtem. Elpocsekoltam kb. 2 evet...

Most ujra elkezdtem a rajzolassal foglalkozni, ehhez kapcsolatos weboldalakat surun olvasok, muveszeti oldalakon is fentvagyok, hasznalom oket, tutorialokat nezek, olvasok.

Viszont mikor latom, hogy masok hozzam kepest mennyire ugyesek, es korombeliek akkor erzem hogy tul kell oket szarnyalnom... tudom, hogy ez igy nem jo es valtoztatni szeretnek rajta. De ugy erzem magam, hogy nem is tudok rajzolni... regota nem nevezek versenyekre (eddig mindig anyam nevezett be vagy tanarok) nem is alkottam nagyon semmit amire buszken tekintek.

2012. aug. 17. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Detto ugyanezt csináltam, mint te, csak én nem a rajzzal.

Ne azzal foglalkozz, hogy más milyen és hol tart, hanem haladj szépen a saját utadon, és minden nap próbálj fejleszteni magadon valamit, a lényeg, hogy azt érezd, hogy jobb vagy, mint tegnap voltál!

2012. aug. 17. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom. :)

Meg azert erkezhetnek valaszok. ><

2012. aug. 17. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így voltam/vagyok a rajzzal =D Ha rossz a kedvem és magam alatt vagyok, akkor nekem se megy semmi de ezzel gondolom mindenki így van.

Egyébként én is mindig irigykedve nézem, hogy Deviantart-on pl milyen ku*va jól rajzolnak egyesek. Csak azt tudom ajánlani, hogy rajzolj tovább és gyakorolj. Évek alatt sokat lehet fejlődni. Láttam olyan rajzokat, amit újrarajzoltak x év elteltével. Volt olyan rajzoló, amelyik nagyon tehetséges és csak néztem, hogy 3 év alatt mennyit fejlődött.

Ne add fel és ami a legfontosabb, hogy élvezd az alkotást, mert ha muszályból teszed az könnyen elveheti a kedvet!

2012. aug. 18. 02:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Nalam is mostanaban a deviantart miatt tortenik ez. Mikor latom, hogy milyen jol rajzolta meg ezt meg azt valaki az jut eszembe hogy ez nekem nem fog menni soha. ._.

Koszi, ment a zold kez. :)

2012. aug. 19. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!