Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az análszexet miként élvezhetem?
Amint az előző irta. Úgy igen élvezetes lehet, bár popsiban sose volt orgazmusom, viszont megtapasztalnám.
Nem tudom mi kell hozzá, miben más mint a hüvelyi orgazmus. Kiváncsi lennék én is hogy van -e vmi technika rá.
Én imádom.
Lassan hatol be, de mivel én már 9 éve nem vagyok szűz, nekem jól esik.
Nekem az ujjazás után első alkalommal sem fájt, de az első alkalom az igen, meg még utána pár alkalom nem volt épp kellemes.
Pedig szerelem volt a javából.
Kellett két hónap amire élveztem de onnantól nagyon!
Én itt gyakron találkoztam egy meleg sráccal ki akartam egyszer próbálni fiúval csak nőkkel voltam még....
Ő újjazta magát párszor elötte mert szűz volt. Nagy rá volt álva a témára igazából az egész úgy történt hogy se puszi se tapi óvszer fel egy fél tubus sikósítő a péniszemre és lassan kb 15 percen keresztül hatoltam belé. Szerintem kb ugyan annyi idő volt a iszonyat lassú mozgás (kb csak azért hogy le ne feküdjön a hímvesszőm) majd utána megkért hogy csináljam. Onnantól kezdve a srác 4-5 perc alattt elment elöször majd kb ugyan ennyi idő mulva mégegyszer de akkor annyira rámnyomta magát hogy én is elsültem. Nem vagyok meleg de esköszöm nagyon élveztem.
Ő azt mondta valószínüleg azért tudot 2x elvélvezni mert a farkam lefelé görbül állva és olyan a farkam mint egy porszatatvibrátor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!