Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet kipróbálni az análszexet?
"elviekben megy a dolog sokat olvastam róla,hogy ha sor kerül rá ne okozzak fájdalmat"
Akkor ha a gyakorlatban is tudni szeretnéd, hogy kb. milyen érzés a másik félnek, mire fontos figyelni és miért, ha egyszer úgy alakul, hogy lesz egy olyan partnered, aki nyitott erre a kérdésre, akkor megtehetnéd, hogy egy kb. olyan vastag uborkával kipróbálod magadon, mint amilyen a péniszed, nyilván ugyanúgy odafigyelve az előkészületekre és a kellő síkosításra, stb.
Nem viccből írom, mielőtt esetleg félreértenéd, én is itt olvastam tanácsként régebben, és nem is kizárólag nőktől, akik közül volt, akinek az volt a kérése, illetve feltétele az első alkalom előtt, hogy szeretné, ha a párja tudná, hogy milyen érzés fizikailag (főleg a belső, akaratlagosan nem működtethető, illetve el nem lazítható belső záróizomgyűrűn való behatolás), mert úgy jobban megbízna abban, hogy akkor is lesz benne kellő odafigyelés és önkontroll, ha ő az aktív fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!