Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan kéne leszólítani a srácot?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit már régóta figyelek...Bp-en dolgozik egy penny market áruházba és olyan helyes :)
Még sosem kérdeztem rá,de sztem meleg lehet...
Ti hogyan kérdeznétek rá diszkréten?
2016. febr. 8. 23:23
11/12 anonim válasza:
szerintem is szólitsd meg valamivel, kérdezd meg, meddig dolgozik és utána nincs kedve egy kávéhoz
a váéaszból levágsz mindent
nekem eccer egy pincér srác jött be, leszólitottam, monta hogy bocs, de csak lányokkal megy munka után kávézni és nevetett
de aztán visszajött és monta hogy jól esett neki a kérdés :)
12/12 anonim válasza:
Olyan butaságokat tud írni a többség...Van egy imserősöm, aki a BME-n tanul. Mikor ellátogatott hozzánk, beszélgetésbe elegyedtünk (vidékiek vagyunk) és azt mondta, hogy Pesten nem lehet barátkozni, mert mindenki olyan kocka és csak a mobiljába bújik még az utcán is. A pestieknek szerintem is ez a bajuk és épp ez a valóság, ott nem tudsz az utcán mosolyogni a másikra és köszönni sem, csak megy az orra után. Én mint vidéki azt mondom, ha bemész a boltba, kérdezz rá mosolyogva, határozottan, hogy hol mit találsz és figyeld hogy reagál rá. Ahol én lakok, mindenki nézi a másikat az utca túlsó oldaláról is. :) Próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!