Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csomóan 1 tali után új srácot keresnek?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy mindig új és új srácra vágynak. Én pl nem ilyen vagyok. PErsze izgalmas az új, de kb azért kell mindig új, mert eltűnnek akik jönnek.2016. febr. 6. 11:56
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy nem volt jo az elso benyomas..
2/7 anonim válasza:
Ha egyből újat keresek, az azért van mert az első alkalommal valami nagyon nem volt rendben a dologgal.
3/7 anonim válasza:
jaaaaa nemvolt elég pénzeeeeeeee!!! :-p
4/7 david223 válasza:
Én kipróbáltam volna egy sráccal de ezért nem mentem bele mert ő is csak egyre akarta, pedig jó lenne összejárni :)
5/7 A kérdező kommentje:
És akkor aki 2-3 tali után annak a 3. nem volt jó?:D
2016. febr. 6. 15:16
6/7 anonim válasza:
Az őszinteség sajna nem szokás. Amúgy sokszor a kémia nincs meg... Én is ezt tapasztalom. Pedig egy fix partnernek örülnék, aki szeret szopni.
7/7 anonim válasza:
nehéz egy olyan fix partnert találni aki fiatal is, helyes is, bp-i és, és ha csak én cumizom őt az neki pont jó...
De ha van írjon :) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!