Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én parázok, hogy elkapok vmit? Miért nem veszik komolyan egy csomóan a nemibetegségeket? (Heterók se)
Nem.
Sokan nem veszik komolyan.
Nem kell paráznod ha mindig védekezzel,nem váltogatod a partnereid, és jársz félévente szűrésre ->(itt most a HIV-re gondolok)
Sajnos sokan nem veszik komolyan, tudod, "velem úgysem történhet meg". Sőt, sokan egyenesen elvárják, hogy a partner - akár heteró, akár homo - engedje gumi nélkül is. Sőt, mondok valamit: két olyan lány ismerősöm is van, akinél kikötés, hogy cska gumi nélkül. Az egyik azóta túl van egy abortuszon, a másik meg hónapokig szenvedett valami (enyhébb) nemi betegségtől, állítólag kigyógyult belőle, bár orvoshoz sem volt hajlandó elmenni...
Mondjuk sz*pásnál tényleg érdekes kérdés a védekezés. Ha valakinek megmondom, hogy csak gumiban vagyok rá hajlandó, menten sarkon fordul. De én erre azt mondom: inkább, mint hogy valamit elkapjak.
A véradóknál elmesélte egy barátom hogyan megy a teszt.
Mivel drága és nincs rá pénz. (Magyar egészségügy)
Így 100 mintából összeöntenek. Azt letesztelik. Ha jelez vmit a gép akkor 10-es blokkokba szedik. Azokat is letesztelik. A 10-es blokkból pedig a 10-et kiszűrik külön és kiderül melyik az. Azonban erről nem értesítik a véradót, mert elvileg mikor hozzájuk bekerül már nem azonosítóval megy. Hát ennyit a véradókról :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!