Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én parázok, hogy elkapok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én parázok, hogy elkapok vmit? Miért nem veszik komolyan egy csomóan a nemibetegségeket? (Heterók se)

Figyelt kérdés
Főleg mióta olyan butaságokat hallok, hogy "véradó vagyok" meg "most voltam laborvizsgálaton" meg "tudnám ha beteg volnék" meg "nem voltam olyannal, aki beteg"... Szóval annyira tudatlan mindenki :( A laborvizsgálat nem nézi, a véradókat se egyénenként tesztelik, stb. Na és ami a full kedvenc, hogy "csak szoptam, így nem lehet bajom" ami tényleg keményen butaság:( Hisz egy csomó betegség terjed így is.
2015. dec. 12. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
addig nem érdekli őket ameddig nem kapnak el valami nyavaját
2015. dec. 13. 00:05
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Az a jó ha parázol!
2015. dec. 13. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Én is nagyon félek, nem vagy egyedül.
2015. dec. 13. 02:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy véradásnál biztosan ellenorzik az osszes beérkezo vért(és ezzel egyutt a gazdáját is), hiszen nem fodulhat elo, hogy egy beteg embernek még fertozott vért is adjanak.
2015. dec. 13. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Sokan nem veszik komolyan.

Nem kell paráznod ha mindig védekezzel,nem váltogatod a partnereid, és jársz félévente szűrésre ->(itt most a HIV-re gondolok)

2015. dec. 13. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokan nem veszik komolyan, tudod, "velem úgysem történhet meg". Sőt, sokan egyenesen elvárják, hogy a partner - akár heteró, akár homo - engedje gumi nélkül is. Sőt, mondok valamit: két olyan lány ismerősöm is van, akinél kikötés, hogy cska gumi nélkül. Az egyik azóta túl van egy abortuszon, a másik meg hónapokig szenvedett valami (enyhébb) nemi betegségtől, állítólag kigyógyult belőle, bár orvoshoz sem volt hajlandó elmenni...

Mondjuk sz*pásnál tényleg érdekes kérdés a védekezés. Ha valakinek megmondom, hogy csak gumiban vagyok rá hajlandó, menten sarkon fordul. De én erre azt mondom: inkább, mint hogy valamit elkapjak.

2015. dec. 13. 11:25
 7/10 A kérdező kommentje:

A véradóknál elmesélte egy barátom hogyan megy a teszt.

Mivel drága és nincs rá pénz. (Magyar egészségügy)

Így 100 mintából összeöntenek. Azt letesztelik. Ha jelez vmit a gép akkor 10-es blokkokba szedik. Azokat is letesztelik. A 10-es blokkból pedig a 10-et kiszűrik külön és kiderül melyik az. Azonban erről nem értesítik a véradót, mert elvileg mikor hozzájuk bekerül már nem azonosítóval megy. Hát ennyit a véradókról :(

2015. dec. 13. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is nagyon parázok, emiatt nem is merek szexelni idegennel semmiképp max olyannal, akit már jól ismerek, és tudom róla, hogy nem olyan "fajta", aki a mással való szexet úgy tekinti, mintha pusztán megenne egy szelet zsíros kenyeret.
2015. dec. 13. 16:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Én örülnék egy hozzám hasonló srácnak, szóval aki gondolja írhat:)
2015. dec. 13. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
ne egyél, ne igyál, ne lélegezz, ne csinálj semmit. bármilyen hétköznapi dologtól elkaphatsz valami halálos szart, a cigitől kezdve a mikrós popcornig... egyszer úgyis mindenki meghal, felesleges túl aggódni az életet.
2015. dec. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!