Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy komolyan gondolja?
Nem minden arany, ami fénylik.
Van rá esély. Bár neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. Megmondta, hogy csak szex. Most változott a véleménye. A szex biztos, a másik nem. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak tündérmese.
Valószínűleg ő maga sem tudja, hogy mit akar.
Ez kamu.:D
én is fiatal vagyok (16..). Hány egykorú srác kamuzott nekem, ezekkel a szövegekkel:D Szex előtt mindig mondták, hogy de jó lenne ha ott lennék, meg csókolna szeret stb...Aha szex után, meg mikor nem taliztunk semmi ilyesmi, alig írt vissza ilyenek.:DDDD
Ezt egy jó párszor megcsinálták velem, átbasztak, de annyit köszönök nekik, hogy már észre veszem, ha valaki ezt csinálja és akkor már küldöm is el melegebb éghajlatra.:)
Légy okos, és ne higyj el elsőre semmit!!!:)
#2! Ennek a srácnak nem lenne muszáj kamuznia, hogy szereti stb. hiszen ezek nélkül is megkapná a kérdezőtől a szexet.
Szerintem van rá esély, hogy annak ellenére, hogy az elején azt beszéltétek, mostanra megváltozott.
Beszéld meg vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!