Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek hogyan kéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kéne leszólítani a srácot?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit már régóta figyelek...Bp-en dolgozik egy penny market áruházba és olyan helyes :)

Még sosem kérdeztem rá,de sztem meleg lehet...

Ti hogyan kérdeznétek rá diszkréten?

2016. febr. 8. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem mernék rákérdezni XD, de amúgy "Hali :D, ne haragudj, és kérlek ne húzz be egyet, pusztán kíváncsiságból, de meleg vagy?, ne kapd fel a vizet, csak érdeklődőm" pl xd bár így is rosszul sülhet el xD, ezért nehéz ez.. nem mehetsz úgy oda egy sráchoz, hogy "szia meleg vagy?"
2016. febr. 8. 23:29
 2/12 A kérdező kommentje:

olyan kis 'nyálas' fiúnak tűnik nemhiszem h verekedős....Tuti :)

Mindíg ilyen feszes gatyákba jár, mindíg meglesem a fekenét, és arról ábrándozom h de leszopnám őt :)...

Szexuálisan vonz...

2016. febr. 8. 23:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rá is kérdezhetsz :D, nem hiszem, hogy nagy ügyet csinálna belőle :D
2016. febr. 8. 23:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Háát nem tom...Azért az ciki lenne....Főleg ha mondjuk nemleges lenne a válasz :) ...Vmi olyan utalás kéne ami egyértelmű,de nem konkrétan kimondott.
2016. febr. 8. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Ha közelebbről ismernéd, rákérdezhetnél hogy milyen lány az esete. Ha kicsit is zavarba jön, esélyes hogy meleg :D

Esetleg próbálj úgy nyitni, mintha már ismernéd őt valahonnan látásból, és csak pusztán kíváncsi vagy, hogy ő-e az. Így már talán beszélgetésbe tudtok elegyedni, aztán ahogy alakul! :)

2016. febr. 9. 00:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak kérdezd meg valami csábító fejjel hogy munka után nem lenne-e kedve elmenni veled valahova. :D

A reakció majd úgyis magáért fog beszélni, és nem olyan konkrét, mint a meleg vagy?, meg ilyenek.

2016. febr. 9. 01:04
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Elnézést uborkát lehet kapni itt? Megmutatná?
2016. febr. 9. 15:15
 8/12 fiuahazbol ***** válasza:
66%

Kérdezd meg hogy tartanak-e síkosítót :DD

és hogy megmutatná-e hogyan kell használni :D

2016. febr. 9. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ciki nincs benne, menj oda hozzá és mond meg hogy szeretnél valami személyeset kérdezni.

És ha félrehív, nincs ott Géza bácsi aki épp tökmagos frissensült cipóra vadászik, nehogy infarktust kapjon szegény nyugger...Mond meg neki, hogy én meleg vagyok, és annyira vonzó, attraktív srác vagy, bárcsak meleg lennél. Kérlek válaszolj, szeretnél e velem esetleg találkozni, inni egy kávét?

Ha nem akkor ezerszeres elnézést szép napot köszi!

Nem fog megsértődni ha azt mondod neki mennyire vonzónak találod.

Arra figyelj, hogy nehogy homofób legyen...

2016. febr. 9. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Felveszel egy szivárványos pólót és megkérdezed elmegy-e veled meló után kávézni, ha mégse meleg, legfeljebb egyel több barátod lesz, probléma megoldva...komolyan nem értem, a pasik mit tudnak ezen az ismerkedés témán túlbonyolítani...
2016. febr. 9. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!