Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz leszólítani egy srácot az utcán, metrón stb? Hogyan csinálnátok? Mit mondanátok? "Szia, mennyi az idő. " és hasonlók. XD
egyáltalán nem gáz.
én örülök, amikor leszólítanak. :)
ilyenek voltak:
"itt jár a villamos?" (kérdezi a villamosmegállóban) :D
"szabad ez a hely" (kérdezi 1 perccel azután, hogy leult velem szemben) :D
de szinte mindegy, mit mondasz. ha szimpi vagy beszélgettek. ha nem vagy szimpi, akkor úgyis mindegy, mivel szólítod meg.
dehát Te ne tudnád, hisz nyilván milliószor szólítanak le! ;)
F
Ha nem félsz szemezni, és mosolyogni (és lehetőleg egyedül vagy, mert félünk a barátnőktől anyukáktól) nem fognak félni odamenni, ha tetszel nekik :), de ha gyávább lenne látni fogod rajta h tetszel, és akkor nem gáz odamenni :D!
16/F
Nem, dehogy az. Jó, hogy ilyenben gondolkodsz, mert a férfiak zöménél abszolút előnyös helyzetből fogsz indulni. Az meg szinte mindegy, mit mondasz, de mindenképpen mosolyogj....:)
20/F
Az utolsó leírta,hogy mit gondolok.
Szerintem se gáz,én örülnék neki!
F17
A "Szia, mennyi az idő.", elég gyorsan lezáruló csevej, szerintem a "Szia, nincs kedved beszélgetni, és közeben valahol meginni egy kávét?" kérdés célravezetőbb lehet, vagy bármi ami további párbeszéddel folytatható. Ha nálam kezdeményzene valaki, biztos nem hajtanám el, szerintem ne félj közeledni.
A "női tartásos" kommentelőt ne vedd komolyan a használt betűméret általában fordítottan arányos az illető korával :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!