Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz leszólítani egy srácot az utcán, metrón stb? Hogyan csinálnátok? Mit mondanátok? "Szia, mennyi az idő. " és hasonlók. XD
Ha nem akarod elszalasztani a lehetőséget szerintem a nők is odamehetnek a férfihoz,mert valószínűleg máskor már nem
találkozol vele.pl Valahonnan ismerjük egymást...Te vagy az Balázs? Nincs sok időm de szívesen megismerkednék veled.
Ha komolyan érdekel, nők is bepasizhatnak és ha megismeritek egymást és ezután is érdekel akkor meg kell adni a lehetőséget!Légy önmagad és halgas a szívedre.
én csaj vagyok de sose volt azzal gondom hogy leszolitsak egy fiút :)
amugy a strandokat ajánlom ;)
ott mindig sok a helyes srác :) és álltalába szinglik
mondjuk télen jó a metro meg a villamos is :)
14:32 es vok :)
amugy elég ha köszönök és rá mosolygok utána álltalába megy
LEGYÉL MAGABIZTOS !!!!!!!!!!!!!!:)
Ha lány lennék (férfi vagyok), és túljutnék azon, hogy nem merem megszólítani, akkor utána már biztosan nem az időt kérdezném meg.
Minek csináljak magamból bohócot? Ha már megszólítottam, és azért szólítottam meg, mert tetszik és meg akarok ismerkedni vele, akkor azt is mondom. Nem durván bele a közepébe, de nem makogok, meg beszélek másról, mert az inkább lesz szánalmas, vagy nevetséges.
"Szia! Már sokadszorra látlak itt. Errefelé laksz? Van kedved beszélgetni?"
És igen, a fiúk ugyanúgy félnek a visszautasítástól, ugyanúgy vannak köztük rendesek és bunkók, valamint jól esik nekik, ha érdeklődnek irántuk. Sok különbség van férfi és nő között, de ezek közösek. ;)
Ki nem állhatom, akkor a ilyeneket lök néhány fazon, hogy "LEGYÉL MAGABIZTOS". Magabiztosnak nem lehet csakúgy lenni. Vagy az vagy, vagy nem.
Ha nem vagy az, akkor oda kell tenned magad és úgy is meg kell csinálnod a dolgokat, hogy félsz. Ha már az 500. csajt szólítod le, akkor már nem fogsz félni. Ennyi.
Egyébként én azt szoktam mondani, hogy: "szia. idejöttem, mert nagyon szép vagy."- a csajok gyökerebbik fele ilyenkor elkezd pofákat vágni és arrébbmegy, mintha egy kupac sz@r lennél. A normálisabbik fele, meg rádcuppan és elkezd kérdéseket feltenni. Aztán minden megy magától. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!