Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nagy korkülönbségről egy kapcsolatban?
Tudom, van már egy jó pár hasonló kérdés, azokat is elolvastam. Mégse lettem okosabb. És ennek a kérdésnek a kiírásától se várom a megoldást, de néhány használható tanácsot, véleményt igen.
Én a húszas éveim közepén járok, a barátom 18 évvel idősebb. Alapvetően a korombeliek között kerestem, de egyszerűen nem találtam köztük olyat, akivel el lehetne képzelni egy kapcsolatot. És most itt ez a negyvenes, aki minden, de tényleg minden szempontból tökéletes (legalábbis nekem az). Belső-külső egyaránt nagyon rendben van nála. Ragaszkodom hozzá érzelmileg is, és ő is hozzám. Ismerem már néhány éve, tehát nagyjából azt is tudom, mit várhatok tőle. Mégis elbizonytalanodom néha, hogy érdemes-e "beleugrani" ebbe az egészbe. Azért is tettem fel a kérdést, hogy ha olvassa ezt valaki olyan, aki hasonló cipőben járt vagy jár, akkor örülnék, ha megosztaná velem a meglátásait. Köszönöm szépen.
Hát, azt a pasit látnod kellett volna...az egész étterem összes melegje őt stírölte. Jó qrva gazdag, tellik neki arckrémekre, ki van pihenve, sokat utazik,stb, de alapból vonzó, jó a teste, nagyon magas, és olyan selymes hibátlan volt a bőr kezén, az arcán, mint egy kisbabának. És mindehhez a haja is ősz. :))
És irtóra dgtam volna vele.
De bárkit megkaphatna, és egy négus volt vele.
Persze a pasimat én soha nem hagynám ott, komoly kapcsolat van köztünk lassan öt éve, és én most úgy érzem, remélem, hogy 10 év múlva nem fog lepattintani egy 22 évesért.
De meglepett, hogy igazából az első, aki iránt sexuális vonzalmat éreztem - volna- egy 55 év körüli pasi.
Én sajnálom, hogy feladtad, vagy hogy nem volt meg a tűz közteteke mert igazából 18 év nem olyan korkülönbség ami áthidalhatatlan. Nem tudom te hány éves vagy én nyár végén leszek 26. A pasim meg ősszel 34 szóval mi sem azonos korban vagyunk, de én örülök, hogy van ez a 8 év és őszintén hogy annyira nagy és jó a felhozatal a csinos meleg pasikból itt Londonban, és ahogy látom, pofátlanul rástartolnak az összes pasira, akár párban él akár nem- mi nyáron házasodunk- én jobban örülnék ha pl csak 22 éves lennék, vagy ő lenne mondjuk 38 nem tudom hogy érted e...
Sz még a 10-13 év is átlagos, elmegy, a mostani tapasztalatok alapján.
Az ember változik, és a véleménye is, de én itt azt látom, hogy komoly harcok folynak egy jó pasiért, főleg ha pl aktkív az illető.
Köszi a részletes válaszokat. :)
Írtam, hogy 25 vagyok. Ezek szerint majdnem egyidős vagy velem. Ha az enyém 34 éves lenne, nem haboznék egy percig sem. :D Valahogy ezt a 43 évet soknak érzem. :(
Gondolom hogy komoly harcok folynak a jó pasikért, de ha hűséges és megbízható az illető, a kölcsönös szeretet és tisztelet pedig megvan, akkor biztosan nem kell aggódni, hogy megcsal. Nálunk amúgy az aktív-passzív szerepek nem számítanak, mi alapjáraton nem kedveljük az anális szexet. Tudom, hogy sokan szeretik, és mi is csak ezt a szabályt erősítjük azzal, hogy kivételek vagyunk. :)
Melegek vagytok és nem sexeltek...?!
Hát,anális szexen kívül hogy szeretkezhet még két férfi? :O
Igen, ez sajna a világon mindenütt így van, hogy 'lopják" a pasidat ha nem figyelsz oda egy percre. Szó szerint. Főleg, ha vonzó, főleg ha nyugodt természetű, rendes, pláne ha még ha még lóvéja is van, akkor meg...
HŰ!
Ebben az esetben viszont azt tudom mondani, hogy menj vissza a párodhoz...Nem is értem miért hagytad el.
Nekem a 2. párom van, de sokat mászkálok, csak meleg ismerőseink, haverjaink kollégáink!, vannak, és hát az első, hogy baxunk...
Ha valaki az ágyban nem jó, akármilyen jó a kémia, már megy is tovább a másik fél. Kémia+sex+egyéb tényezők kellenek a hosszú-vagy hosszabb távú kapcsolathoz, együttéléshez, de még a randihoz is.
Abban az esetben értem a dolgot, ha mindketten passzívok lennétek, mert nekem sincs igényem, hogy dugj.ak, de arra nagyon hogy engem. Arra heti kétszer van.
Nem, a szexuális zaklatás nem lett volna következő kérdés. :D Pusztán csak az apa-kapcsolatra kérdeztem rá, mert sokaknál ez (már amennyiben rossz a kapcsolat) hozzájárul ahhoz, hogy valaki fokozottan a férfiak után kezd érdeklődni. Természetesen nem mindenkinél van így, de akad rá példa.
Egyébként (és most mindenkihez szólok :D) végül is úgy döntöttünk, hogy adunk egy lehetőséget magunknak. Mármint azzal a pasival, akiről eddig is írtam. :)
26-os vagyok.
Nem volt rossz a kapcsoalt apámmal, sőt a mai napig nagyon jó barátok vagyunk. Talán az az oka, hogy ő elfogadó, mert 40 évesen lett apa.
Türelmes volt, kedves, humoros, sosem szidott le, ha rosszul tanultam vagy ilyesmi, inkább leült velem, és megmondta, hogy fiam a tanár a hülye nem te. Meg az egész az tantárgy.
Szóval nem ezért lettem meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!