Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran összefekszel idegen emberekkel mégha kapcsolatban is élsz?
Nyitott kapcsolatban vagyok, imádok szexelni és állítólag tudok is. E mellé jól nézek ki, normális vagyok és megvan a hátterem is - így, ha lehetőségem adódik a dologra, miért ne tenném?
A kíváncsiság megvan, a szexet imádom, a kapcsolatunkban meg csak még jobban vágyunk egymásra 1-1 ilyen után :)
28/F
Áruljátok már el, mi a gerinctelenség abban, ha a pároddal abban egyeztek meg, hogy mindkettőtök részéről nyitott a kapcsolat, őszinték vagytok egymással és így jó nektek együtt élni? Gerinctelenség a másik háta mögött lenne csinálni, hazudva, átverve, de ilyenről szó sincs. Bizonyos értelemben még őszintébb is mint az átlagember, mi nyíltan beszélünk a mások iránt érzett vágyainkról, ami a legtöbb kapcsolatban tabu.
Nyilván ez nem mindenki számára vonzó modell, de nem is kényszerítjük rá mindenkire, míg a 3-as már nyomban azzal a minősítéssel kezdett, hogy gusztustalan. Azaz ő egyből rá akarja nyomni az értékrendjét másokra, míg mi ilyet sosem tettünk. Szerintem meg ez nem elfogadható. Ha ő máshogy akar élni tegye, de fölösleges ezért ítélkeznie, a nélkül is tud más szabályok szerint élni és boldognak lenni.
A kérdésben a fordítottja sem volt implikálva, hogy a háta mögött teszed. Ezt már ti tettétek hozzá. Ő nem mondta, hogy ez egy nyitott vagy zárt kapcsolat, nem szögezte le, hogy egymás tudtával vagy a nélkül csinálná.
Meg nyilván a kismanók pontozzák le a korábbi válaszokat, nem az, hogy így próbálnak emberek ítéletet alkotni a hozzászólásról :) Csak hajrá, ez a profil direkt az ilyen emberek miatt van, akik tetszésnyilvánításra használják az ilyen gombokat, a helyett, hogy azt néznék válaszolt-e a kérdésre, mert arra válaszoltam. Szemben 3-assal, ami nyilvánvalóan egy értéknyilvánítás, nem a kérdésre válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!