Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Még 18 alatt sikerült eldöntenetek, rájönnötök hogy melegek vagytok?
ezt nem értem, van egy pont az életedben amikor megtudod hogy mi a helyzet?
Én úgy vagyok vele, hogy amióta az eszemet tudom sosem érdekeltek a lányok és végül is mindig tudtam hogy a fiúka tetszenek.
20/F (aktív)
Hú, ti így emlékeztek, hogy már 11 évesen, meg már 8 évesen tudtátok magatokról? Én arra alig emlékszem, hogy melyik iskolába jártam annyi idősen. :D
Szóval ennyire pontosan nem tudom megmondani, de az azért biztos, hogy már 18 alatt kialakult. Illetve az is, hogy tudtam magamról, hogy passzív vagyok. Ezt mondjuk nem nagyon írtátok eddig, bár kíváncsi lennék, hogy akik konkrét évszámot mondtatok, ti azt is tudtátok már akkor, hogy az aktív vagy a passzív szerep érdekel, vagy erre külön, később jöttetek rá, hogy melyik való nektek? ;)
30/F
9-es vagyok.
Pontosan nem tudtam mi a passzív és az aktív hogy hogyan működik a dolog, de azt tudtam hogy szeretném ha megb..na egy férfi.
Aztán konkretizálódott gyorsan, meg az is hogy én nem akarok dugni.
Olyan 16 körül.
Magában a kérdésben van egy kivetni való: olyan nincs, hogy valaki eldönti, hogy "na, én a mai naptól meleg leszek".
A kérdésre válaszolva pedig: mindig is tudtam, hogy a fiúk jobban tetszenek, mint a lányok, de 11-12 éves koromban tudatosult bennem, hogy ez tulajdonképpen mit is jelent, meg hogy ezt sokan elítélik.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!