Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Még 18 alatt sikerült eldöntenetek, rájönnötök hogy melegek vagytok?
Mindig tudtam, hogy meleg vagyok, mert mindig tetszettek a fiúk. Már általános iskola alsó tagozatában is volt enyhe szexuális vonzalom.
Soha nem vallottam be magamnak, hogy meleg vagyok. Ez kb. olyan volt, mint ha férfi testben nő lennék. Nem gondoltam bele ebben, mert gyerek voltam. Még akkor se, amikor már tinédzser voltam, s elkezdtem férfiakkal ismerkedni. Mikor végeztem az iskolával, s belemélyedtem a társkeresős világba (hát csak ez jutott sajnos), s úgy 22 évesen egyszer egyedül sétálva az utcán mondtam ki magamnak halkan "én meleg vagyok".
28/F
Habár én biszex vagyok
kb11-12 évesen mar sejtettem hogy nem vagyok hetero mivel a fiuk "kukaca" jobban érdekelt a lányoknál. En mar akkor elfogadtam a dolgot
15/f
12 évesen tudtam hogy meleg vagyok.
Nagyon korán jött a sexuális érdelődés, már 14 évesen felállt egy sráctól.
Szerettem női ruhákat felvenni, mindent ami strasszköves, ami csillog, és a férfiakat néztem a tévében akik jóképűek voltak.
A lányok mindig idegesítettek.
Nem szégyellem, 16 évesen bevallottam mindenkinek akinek kellett, és jól érzem magam a bőrömben azóta is.
25/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!