Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aranyerem van. Ez mennyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranyerem van. Ez mennyre hátrány anális szexnél? (passzív vagyok, a "nő" én vagyok a szexben)

Figyelt kérdés

2016. jan. 14. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Ha óvatosan csináljátok, előtte megfelelő tágítással és síkosítással, akkor nem lesz gond.

Attól is függ persze hogy milyen súlyos az aranyered.

2016. jan. 15. 09:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy hátrány, bár van aki aranyér mellett is csinálja, mégsincs semmi baja, de tény, hogy nem tesz jót az aranyérnek.

Szerintem ha nem viszitek túlzásba, s mondjuk 1-2 hetente 1-szer dugtok, az belefér, de a napi szintű az sok. Meg lehet dugás nélkül is lenni....a partnerednek saját magától kéne mondania, hogy hagyjátok. Ennyire vigyáz rád?

2016. jan. 15. 12:31
 13/17 Antihater ***** válasza:
100%

várd meg amíg elmúlik, majd 2-3 naponta 1-1 órát tágítgass nagyon óvatosan és sose erőltesd, ha gond van, állj le azonnal, lehet nem neked való! Wcn ülve se szoríts erősen. Inkább hagyd, hogy lassan kicsússzon. Ha eléggé sikerül ráérezned az análra és a farizmaid elengedésére, tágulására, akkor a székelés sem fog gondot okozni.

(aranyér műtét utáni betegeken kísérleteztek orvosok anális kúpok, távtartók kúraszerű alkalmazásával, az esetek 80%-nál erőteljes javulás és tünetmentesség alakult ki, csak nem igazán sikerült elterjeszteni a módszert, mert túl szokatlan gyógymódnak találták...)

2016. jan. 15. 17:21
 14/17 Antihater ***** válasza:
persze ha komolyabb aranyérről beszélünk, akkor elősször mindenképp orvosi segítség, gyógyulás legyen a cél!
2016. jan. 15. 17:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem vagyok meleg, de nem ajánlom. Ha el is múlik utána könnyen kijöhet megint. Meg attól is függ, hogy mennyire súlyos. Menj el orvoshoz, igyál sok vizet, egyél gyümölcsöket, zöldségeket a rostok miatt, hogy ne száradjon beléd a végtermék.
2016. jan. 16. 00:39
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát én is passzív vagyok nincs és soha nem is volt aranyerem, pedig heti három négy sex is van.

Szerintem először orvos lehetőleg proktológus lássa, ne vegyél Spertit vagy Reparont mert ezek semmit sem hatnak.

Én anno elmentem egy nőhöz, semmi szégyenérzetem nem vol tmeg is mondtam, hogy meleg vagyok és passzív, híres orvosnő valamilyen Éva, és mondta hogy aranyerem nincs, de van egy repedés, ami nem is a sextől van, hanem attól, hogy érzékeny vagyok mindenfajta szappanra, nagyon kiszárad az ánusz és berepedezik, ami felülfertőződhet, meg is történt adott antibiotikumos krémet, meg ajánlott néhány bébifürdetőt, nem olcsó egyik bejött azóta csak azzal mosom és 'enni" tud róla a pasim. :))

Elmúlt. 15 ezret fizettem, de megérte mert profi orvos és megnyugodtam, hogy se rákom, se más nincs.

2016. jan. 16. 22:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Eddig elég jól kitágítottam,bekentem. Behatoláskor nem volt gond. Ez hosszú távon is jó lesz?
2016. máj. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!