Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyerem van. Ez mennyre hátrány anális szexnél? (passzív vagyok, a "nő" én vagyok a szexben)
Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 21:48
1/17 anonim válasza:
ez bizony nagy hatrany! olvass utana! sulyos szövödmenyei lehetnek a kezeletlen illetve elfajult aranyernek. szerintem feletsd el az analt, komolyan!
3/17 anonim válasza:
4/17 anonim válasza:
Szerintem ez inkább kizáró ok (a saját egészséged érdekében), mint simán csak hátrány. (De nagy valószínűséggel olyan fájdalommal is járna, ami miatt ezt te is belátnád.)
5/17 A kérdező kommentje:
De,ha kitágítom dildóval és síkosítóval,akkor sem lehet análisan szexeltetnem?
2016. jan. 14. 21:56
6/17 anonim válasza:
Az emberek hogyan lehetnek ilyen mérhetetlenül ostobák? Az aranyér kizáró ok, hogy bármit is felnyomj magadnak gyógyszeren kívül... Menj el a gyógyszertárba kenőcsért (pl. Reparon) és ha egy hét utána se javul az állapotod, akkor keresd fel a háziorvosodat.
7/17 anonim válasza:
Súlyos szövődményei lehetnek. Megéri neked?
8/17 A kérdező kommentje:
7-es. Milyen szövődményei? Ha előtte jól kisíkosítom,akkor utána bedugják-kihúzzák és kész! Miféle szövődmény lesz?
2016. jan. 15. 02:44
9/17 anonim válasza:
Akár végbélrák is lehet, de a te dolgod. Nevetséges vagy.
10/17 anonim válasza:
Igazad van. Mindenkit óva intek tőle, de Te csináld csak. A legnagyobb bajod úgysem az aranyér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!