Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác aki kiverte már a farkát az iskolában? Hogy és milyen körülmények között?
Figyelt kérdés
kort is írjatok lsz.2016. jan. 5. 17:25
1/16 anonim válasza:
Volt, hogy tesiórán nem volt cuccom, és.egyedül maradtam az öltözőben, és ott kivertem óra alatt.
3/16 anonim válasza:
Ha ez nem a homo kategoria lenne, meg le is irnam
4/16 A kérdező kommentje:
Nem a "homo" kategóriában kell keresgélni, és akkor nem ilyen kérdéseket dob. Minden kérdésnél jól láthatóan fel van tüntetve hogy melyik kategóriában van.
2016. jan. 5. 18:05
5/16 anonim válasza:
nem ertem mi ebben a nagy szam ha valaki a suliba kiverte
6/16 anonim válasza:
Nem a kérdéssel volt a baja, hanem azzal, hogy milyen kategóriába tetted, ezért nem akarta leírni a sztoriját mert langyinak tűnne.
Egyébként (sajnos) ha simán a szexuális kategóriát nézi az ember, abban benne van a homo kategória is.
7/16 anonim válasza:
Én sokszor vertem, főleg általános suliban, 7.-8.osztályban, mindig hátul ültem, feltettem a mellettem lévő székre a táskámat, a padba betettem pár könyvet aztán kivettem és vertem :D volt egy osztálytársam aki szerette ezt csinálni, volt hogy mellém ült és együtt vertük (nem egymásnak) :D belevertük a padba :D volt hogy tesin amikor nem volt cuccom elbujtam a tornaterem sarkában es ott is csináltam zsebben :D néha csinálom most is gimiben, de inkább csak 9.-ben és 10.-ben (most végzős vagyok)
8/16 anonim válasza:
Én egyszer még általánosban,mikor egyedül maradtam a tesi öltözőben. Közben a feka osztálytársamról fantáziáltam :)
21/F
9/16 anonim válasza:
Én a sulk öltözöjében és a we Ben szoktam 12 éves vook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!