Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar az a tévhit, miszerint minden meleg
rikitó cuccokba jár, kelletti magát, lányosan viselkedik
és stb?
Kb 10 meleget ismerek, egy se jár rikító cuccokban. (Heteró tinik, na ők járnak!) Az egyikről két év után tudtam meg, hogy meleg.
Általában amit a buta emberek eldöntenek a világról a fejükben hogy az úgy van, azt nem változtatják meg a tények olyan egyszerűen.
2016. jan. 5. 11:24
Engem am block a melegek zavarnak. Gyógyuljatok meg valahogy.
2016. jan. 5. 11:24
Ha 10-ből 8 így viselkedik, akkor ráírják mindre. Mint mikor meglátsz egy leopárd mintás cicanadrágos műkörmös műszemöldökű, rózsaszín táskás töltött ajkú csajt és rámondod, hogy biztosan buta. Holott lehet 10-ből 2 intelligens és zavarja őket, hogy a többiekkel egy szinten vannak kezelve. Nem oszt, nem szoroz. Ez a sztereotípia.
2016. jan. 5. 11:26
Kicsit helyesbítenék. Az a meleg, amelyik normálisan viselkedik, arról azt hiszi mindenki, hogy hetero. Aki viszont lányos és rózsaszín fiúcska, arról virít, hogy meleg. És általában ezeket vesszük észre. Így a sztereotípia visszafelé sül el.
2016. jan. 5. 11:31
Engem nem zavar, sőt megérdemlitek.
Nem vagyok buta ember, és ez meg a ti tévhitetek, hogy csak a buta emberek viszonyulnak a melegekhez úgy, hogy rosszak.
A legokosabb emberek mégse fogadják el őket.
És nem az a liberális-lexikológus-okos ember. Az kutyafa*zát sem ér.
Mi lenne ha beletörődnétek, ha már ellentmondatok az alap természetnek. Mit lázadtok, ha ti akarjátok megdönteni a természetes férfi-nő viszont és kapcsolatot.
Jóhogy már nem a malacka oktatja ki a kandisznót !
2016. jan. 5. 12:16
Ahogy nézem itt te vagy a kismalac aki kandisznónak érzi magát. :)
2016. jan. 5. 12:43
Nekem egy hozzám közel álló emberről mondja mindenki, hogy meleg. 3 éve ezt hallgatom de nem tudom elhinni. Valójában nem ismerek melegeket. De ha Ő tényleg az akkor nem örülnék ha mindenki ilyen lenne. Nekem Ő ugyan olyan mint bárki más annyi különbséggel, hogy nincs 6 éve nője.
2016. jan. 5. 12:55
Érdemes megnézni, hogy kik reprezentálják a melegeket a közéletben. A Pride majmok, Terry Black meg az ehhez hasonló feltűnési viszketegséges arcok, akik a meleg népesség csak nagyon kicsi százalékát teszik ki, de mivel ők képviselik a többi meleget is a közéletben, így az emberek fejében egy olyan asszociációs hurok jön létre, ami a melegeket a csőgatyás, affektálós, illegetve járó és feminin hanghordozású emberekkel azonosítja. Ugyan ez van a leszbikusokkal, őket meg mindenki kigyúrt, tarajos, piercinges motorosoknak gondolja, mert őket az ilyen nők reprezentálják. Az átlag emberi képzettársítás így működik, mindig a leghangosabb, legfeltűnőbb elemek alapján azonosítanak egy adott csoportot.
2016. jan. 5. 13:09
Sajnos azok a melegek, akiket valamilyen formában látott már a társadalom (Mónika show, felvonulás, utcai csilli-villi fiúcskák), azok általában megbotránkoztató és visszataszító külsejűek és viselkedésűek. A melegek legnagyobb része Magyarországon "rejtve" él, azaz titkolja a másságát, ezért teljesen fiúsan, heterósan él, viselkedik.
Ezért fordulhat elő olyan, hogy egy homofób emberke nyíltan szidja a melegeket, hogy ő ha meglátna egy meleget, lelőné stb., mondja ezt nekem, aki szintén meleg vagyok, csak nem tudja rólam. :D
2016. jan. 5. 13:26
Az igaz, hogy az emberek nagy többsége nincs tisztában a homoszexualitás és a transzneműség közötti különbséggel, de úgy tűnik, hogy te sem, ha úgy gondolod, hogy aki rikító cuccokban jár és kelleti magát, az tuti, hogy transznemű. Arról nem is beszélve, hogy a melegség az szexuális orientáció a transzneműség pedig nem identitás, tehát a kettő egymástól független, nem zárják ki egymást. Valaki lehet transznemű és meleg egyszerre, vagy csak az egyik vagy csak a másik, vagy egyik sem.
2016. jan. 5. 16:47
Kapcsolódó kérdések: