Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az a "homoszexuális propaga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a "homoszexuális propaganda"?

Figyelt kérdés

Nem provokálásnak szánom a kérdést!

Meleg létemre én komolyan nem értem a mai napig, hogy ezt mégis mire mondják, mire használják, vagy egyáltalán mi alapján létezik.

"A propaganda célja bizonyos nézetek elterjesztése, a befogadók véleményének befolyásolása, meggyőzése. "

A melegek senkit sem akarnak meggyőzni, hogy mások is legyenek melegek...az elfogadás meg megint más tészta, mert senki sem akar kitaszított lenni, senki sem akarja, hogy leprásként kezeljék. A szexuális orientációt meg nem választja/tanulja az ember, hanem ez születés kérdése, az orvostudomány is ezen a véleményen van, és betegségnek sem tekinti már senki (se az orvostudomány, se a pszichológia), mert nem az.

De mégis mire használják ezt a kifejezést, hogy homoszexuális propaganda?

Mert én nézek rendszeresen TV-t (kb 80 csatorna, és nem csak magyar), olvasok, neten böngészek és soha nem láttam egyik médiában se egy darab olyan cikket/adást, ami a melegekkel, vagy szimplán magával a homoszexualitással foglalkozna, se plakátok se semmi ilyen nyilvános képek nincsenek, amiken előfordulna a homoszexualitás. Soha nem láttam olyat, hogy melegeket mutogatnak valahol, sosem olvastam arról, hogy "melegek XY dolgot csináltak" vagy hasonló. A felvonulás szerintem azért nem tartozik ide, mert az évente 1-szer van, 1-2 óráig, és az emberek 99,9%-a normális öltözékben, egyáltalán nem provokálóan vonul. Az meg nem a melegek hibája, hogy vannak kirívó, polgárpukkasztó egyedek, de ugyanilyenek vannak bőven a heterók között is.

És mégis hallom a "be kellene tiltani a homoszexuális propagandát" szöveget, és nem értem, hogy ez most mi. Ugyanúgy például Oroszországban, ahol még felvonulás sincs, milyen meleg propagandáról beszélnek? A meleg bárok meg nem értem, miért zavarnak valakit, mert vannak olyan szexbárok is, ahova csak olyan nők mehetnek be, akik ott dolgoznak. Vagy vannak vegán éttermek is, hülye példa, de az is "más". A meleg bárba meg gondolom nem járnak heteroszexuálisak, úgyhogy nem értem, miért zavaró.

Csak szerintem értelmetlen és csak puszta kitaláció a "homoszexuális propaganda"? Egyáltalán hogyan lehetne már egy szexuális orientációt propagálni, amikor ez nem választás kérdése? Én melegként nem tudnám a velem ellenkező nemhez vonzódni, mert egyszerűen nem megy.

Honnan jött ez az egész? Mi ennek a "lényege"?

Nektek mi a véleményetek erről?

(beszólásokat, sértegetéseket, fröcskölődéseket NEM kérek, köszönöm)

22/F

2016. jan. 3. 14:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"a Star wars a jövőben játszódik"

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

-----

Pont ez a baj a Hollywoodi filmgyártással, hogy a jegyeladást és a bevételt mindenek fölé helyezi. És ez nem volt mindig minden filmnél így. Hiszen rengeteg nem politikailag korrekt film készült, amik nem arra mentek rá hogy ne sértsenek meg valakit. És közben ezek olyan filmek is voltak, amikre évtizedek után is méltán emlékszünk.

2016. márc. 13. 10:43
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy réges régen, de ezt azért tették az elejére, hogy olyan meseszerű érzetet keltsen, eltávolítsuk magunktól. valami 1000 évvel később játszódik, vagy hogy.
2016. márc. 13. 12:19
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről hol hallottál, de most komolyan? Tőled hallom ezt először.
2016. márc. 13. 13:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg a feminim férfiakkal se tudom, mi a baj. Persze, vannak azok, akik direkt affektálva beszélnek, viselkednek, és a többi. De alapból a feminim dolgok modern kitalációk. Évszázadokkal ezelőtt a rózsaszín a férfiak kiváltságos színe volt, a magassarkút nők eleinte nem hordhatták, és a férfiak is festették magukat minden kifogásolás nélkül. Nem tudom, hogy mi joga van bárkinek is ahhoz, hogy megakadályozzon valakit, hogy hasonlókat tegyen. Egyre több férfi festi ki a körmét. Miért? Mert jobban érzik tőle magukat. De azért, mert ez tipikusan női dolog, még senkinek sincs joga elítélni nyíltan őket ezért. Oké, nem tetszik, király. Tartsd meg magadnak, és ne próbálj meg a másiknak ezt a tulajdonságát megváltoztatni. Ha ő jobban érzi magát attól, hogy festi a körmét, affektálva beszél, pinket hord, csajokkal lóg, vagy keresztbe teszi a lábát manspreading helyett, akkor hadd tegye. Ez a világ nehéz, pláne egy olyan embernek, akit egy születéssel kapott tulajdonság miatt megbélyegeznek. Nem tudom, hogy miért olyan szörnyűség, ha valaki ilyen dolgokkal csökkenti a frusztrációját. Mintha a többi ember nem játszana rá a mindennapokban a dolgokra. Ráadásul azt nem értem, amikor egy másik LMBT ember bélyegzi meg egy társát ezek miatt. Ha nem tetszik, ne randizz vele, de attól nem kell még leszólni és kevesebbnek tartani a másikat. Annyira nem értem, hogy az emberek miért képtelenek békében élni egymás mellett.
2016. márc. 13. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!