Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, ha 20 sráccal voltam 1 év alatt?
Nyilván más magánélete fölött senkinek sincs joga ítélkezni, így én sem teszem, csak a véleményem írom le.
Szerintem egy év alatt 20, ez nagyon durva. Bár tudom, hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok, mert sajnos a legtöbb meleg úgy beszél egy idegennel történt szexről, mintha csak azt mondaná, hogy leszaladt a boltba egy liter tejért.
Magadnak is ártasz vele, mert könnyen elkaphatsz bármilyen betegséget. Nem kell ahhoz gumi nélkül dugni, elég egy sima orál, vagy akárcsak egy csókolózás, mert bizony egy sima csókolózástól is kivarasodhat az ember szája környéke.
Ha meg az erkölcsi oldalát nézzük, értéktelenné válsz... ha egyszer találsz egy komoly kapcsolatot, a párod nem fog téged annyira becsülni, mert milyen érzés lesz neki tudni, hogy te már annyi emberrel érintkeztél szexuálisan, hogy már nyilvántartást kell róla vezetned....
De hangsúlyozom, ez csak a véleményem, s senkinek semmi köze a te magánéletedhez.
A te válaszod teljesen értelmesen van megfogalmazva. Nincs miért negatívan tekinteni rá. Amit mondasz azzal tudok azonosulni, bár azt is szoktam mondani, hogy míg nem voltunk egy helyzetben addig nincs jogunk ítélkezni róla.
Nem gondolom, hogy az határozza meg az értékemet, hogy mennyi emberrel voltam. Mindenhez 2 ember kell. Az esetek nagyrészében ők tűntek el és nem én. Én szeretem az állandóságot, csak sajnos nem úgy tűnik, hogy mások is. Van olyan partnerem, akivel évek óta találkozom, de ettől még az csak szex. Nem felmenteni akarom magam, csak nem tudok egyetérteni veled.
A védekezést köszönöm, hogy elmondtad. Felkészült vagyok a témában. A tünetektől kezdve, mindent tudok. Ezt immár harmadszor írom le.
Hát, nekem 20 pasi 2-3 év alatt volt, ebből csak 3-4 pasival volt anális szex. De védekezem ez nálam alap, volt akit emiatt hagytam ott, mert barebacket akart, amire mondtam, hogy szó sem lehet.
Ellenben az egyik meleg haverom büszkélkedett, hogy ő eddig 60! pasival volt, emiatt őt többen szeretik. Mondtam, hogy persze én is ezt mondanám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!