Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, ha 20 sráccal voltam 1 év alatt?
"Ohh..bocs..most olvastam hogy ez milyen kérdés..mármint téma..sorry..Poénkodás..:)"
Nem gáz:D
"egéészségedre. Bár szerintem egy állandó partner jobb lenne,de ez a te dolgod"
Olvastad amit írtam? Így alakult. Nem az volt, hogy nem volt kedvem tartóshoz. Hanem mindenki csak szexet keresett. Én azt is csípném ha fix partner lenne szexre, de a többség pár találkozó után már nem tartja izgalmasnak, így új partnert keres. Szerintem ezt sokan tapasztaltátok.
"Most egy kicsit irigykedek."
Miért? Mindenkinek adott az ismerkedés lehetősége. Nekem azért alakult így, mert pár tali után mindig nehezen vagy nem lehetett újat egyeztetni.
"Még pár ilyen év és kiégett leszel."
Hát nem hiszem :D Ezzel az erővel a baráti pár aki 5 éve (fiú-lány) szexel kb heti 5x is kiég? Ugyan! Nem egy érezelem mentes barom vagyok.
"nem fűvel fával dugtál, csak átlag kb 2-3 hetente mást dugtál. gratulálok. védekezz vagy lődd fejbe magad, minkdettővel sokat segítenél az emberiségnek."
A rosszindulatot sose szerettem. Ha olvastad volna, láttad volna, hogy mindig védekezek, sőt szűrésre is járok. Ha csak fele annyira védekezne és lenne figyelmes mindenki, mint én vagyok, már jó lenne, de van aki azt hiszi pl egy szopástól nem lehet elkapni semmit. Pedig de! Mielőtt ítélkezel máskor tedd meg, hogy olvasol is, mert ezt a 7-es válaszomban is leírtam. Persze ez is egy vélemény és köszönöm :D
Annak aki kérdezte üzenem huszonéves vagyok.
Ne foglalkozz a beszólásokkal. Te kell, hogy érezd, hogy neked ez jó-e. Az, hogy írtad, hogy kicsit zavar, ami azt jelenti, hogy te se erre vágysz igazán.
Megjegyzem a többségnek szintén sok partnere van, csak átlagban 5-6 mondanak. Mert azt hiszik ezt elhiszed. Pedig mondjuk ha valakinek 10 év alatt 6 partnere volt, az nem sok, de nem is túl reális.
Köszönöm a kedves választ. Valóban 10 alatti számot mond mindenki, ha megkérdezed, mindegy hogy 16 vagy 23 éves az illető. Pedig mondjuk ha valaki 15 évesen elkezd ismerkedni, nem túl reális, hogy évente 1 partnere vagy még annyi se volt, mert akkor vagy nem volt sose kanos vagy nem tudom. A lényeg, hogy nekem nem tűnik hitelesnek. Persze az évi 20 is sok. Mikor összeszámoltam kicsit meglepett, mert nem kevés. Persze idén csaptam bele igazán, mert volt rá időm is a munka mellett. Szóval engem is meglepett a szám. Egy kicsit persze azért büszke is vagyok magamra, mert mindre jó visszagondolni és mind emlék lesz később is.
Utolsónak a válaszom, hogy mind a 20 tetszett, de szerintem ha jabba lett volna se baj, ha valaki arra bukik. Nekem persze nem jönne be. Van olyan 18 éves akire mikor ráírtam kiderült, hogy a 60-asokra bukik. Nekem nem kéne egy 60-as, de ettől még nem ítélem el azért, mert más az ízlésünk. Ez így a jó, hisz így mindenki talál valakit. Hisz egy jabbának is jár a boldogság. Nem mindenki tehet az alkatáról. Ezen érdemes azért elgondolkozni. Én ha valaki nem tetszik azt is igyekszem szépen tálalni és nem megbántani, mert attól, hogy neked nem tetszik még ő is egy ember, aki érez. Ezt jó lenne, ha sokan magukévá tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!