Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Gáz ha még 25 évesen nem voltam sráccal?
Figyelt kérdés
Izgatna ugyanis sráccal, de sose léptem meg. Kezdőt bevállalnátok?2013. nov. 27. 19:21
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg Dr Lapua-t privátban.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha vki bevállalna, írhat privit:)
2013. nov. 27. 21:14
5/8 moonlightsentinel válasza:
Hát maga az, hogy nem voltál sráccal, az nem gáz. Az viszont, hogy ilyen szinten gyáva vagy, az már inkább xD
6/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért nem voltál. Ha azért, mert nem volt fontos számodra, akkor nem gáz. Ha viszont azért, mert próbálkoztál de mindenkinél kudarcot vallottál, akkor valamin változtatnod kéne.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem próbálkoztam...
2013. nov. 30. 10:57
8/8 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ha még csak most érett meg benned a "melegséged" semmi gond.
F28 m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!