Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen nagyon gáz, hogy még nem voltam férfival/sráccal?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 19:51
1/14 anonim válasza:
Az, 1-2 év múlva vénlány adót kell fizetned sajnos.
2/14 anonim válasza:
Nem az. A melegek, leszbikusok nagy része 4-5 évvel később kezd nemi életet élni, mert nem olyan egyszerű ismerkedni, kell egy biztos kecó stb.
4/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, hogy 22 évesen szűz vagy! A párod majd értékelni fogja, hogy nem vagy az a fűvel fával típus. Ne izgulj emiatt!
5/14 anonim válasza:
Attól függ, miért. Vallásos vagy, vagy a hercegre vársz?
6/14 anonim válasza:
Én 20/F vagyok és szűz.
Érdekes, soha nem találkoztam még olyan csajjal aki még szűz lett volna... Sőt, legtöbb 18-19 évesen több faszt fogott mint kilincset...
8/14 anonim válasza:
Kedves 1. és 6. válaszoló. Annyira édesek vagytok a hozzászólásaitokkal, de ki kell hogy ábrándítsalak titeket... EZ A HOMOSZEXUÁLIS kategória!
Pussz a heteró pofitokra :P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!