Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki szeretne ismerkedni...

Valaki szeretne ismerkedni egy 20 éves sráccal/férfival? (Részletek lentebb)

Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy kezdjem, őrülten romantikus vagyok, szeretek szeretni és azt is ha viszont szeretnek, kicsit komoly vagyok, de a humornak is megvan a helye, szórakozás terén nem vagyok az a bulizós(szórakozóhelyen) típus, ezért is ismerkednék itt, jobban szeretem a barátokkal a házibulikat, néha becsúszik egy rock koncert, ugyanis imádom a rockot(öltözködésemen nem látszik), de minden mást meghallgatok, nagyon függ milyen kedvem van. Neten kicsit nehezen ismerkedek, élőben hamarabb megtalálom a közös témát. Külsőre, férfias vagyok (nem kövér), szeretek futni, edzeni, bicajozni, régebb amerikai fociztam, most a fősuli miatt szüneteltetem. Viszonylag magas vagyok (185 cm), barna hajú, zöldes barna szemű. Mindenképp hosszú távra szeretnék tervezni!

2014. júl. 6. 10:58
 1/5 anonim válasza:
Ha neten nehezeebbeen megy,akkor miert nem probalkozol eloben? 20 l
2014. júl. 6. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Már megint a zárójelek (zárójel)?
2014. júl. 6. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Őszintén azért, mert fogalmam sincs, hogy hol lehetne úgy, hogy ne nézzék teljesen hülyének az embert. Mert valljuk be ez nem Amerika, ahol sokkal nyitottabbak az emberek, ezt tapasztalatból mondom, voltam már kint.

2014. júl. 6. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
talán a suliban?
2014. júl. 6. 14:02
 5/5 anonim válasza:
Merre laksz?
2014. júl. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!