Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki élvezi ha maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki élvezi ha maszturbálás közben benyúl a fenekébe akkor a passzív szerepet is élvezni fogja?

Figyelt kérdés

2015. dec. 19. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez független attól, de lehet.
2015. dec. 19. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel igen. Ez mondjuk nem ennyire egyszerű. Majd amikor együtt leszel egy másik fiúval érezni fogod, hogy mit kívánsz.
2015. dec. 19. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Végbéltájon nagyon sok az érző idegvégződés. Nem csak melegeknél.
2015. dec. 19. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Ha élvezed maszturbálás közben, az azt jelenti, hogy el tudsz lazulni és szexnél is ez az egyik legfontosabb dolog, mármint hogy el tudj lazulni és hogy kívánd, mert csak így lehet zökkenőmentes a behatolás. A többi pedig a partneren múlik. De az első lépés az ellazulás, ha az nem megy, akkor bármilyen is a partner, nem fog működni. Szerintem. Bár még én sem voltam fiúval, de attól van némi elképzelésem a dologról. :) 20F (meleg, passzív)
2015. dec. 19. 11:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen....és általában a vágy, hogy valami legyen ilyenkor a végbélben, mindig párosul a masztihoz.
2015. dec. 19. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha meleg akkor igen,de legalåbis esélyt adrá.
2015. dec. 21. 01:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én maszturbáláskor izgatom ott és nagyon jó érzés F19
2015. dec. 21. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell melegnek lenni,hogy elvezze hogy maszti kozben valamit dug a lukaba
2015. dec. 22. 02:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
én is élvezni szoktam. mondjuk engem izgat az is hogy milyen lenne szopni 18/f
2016. jan. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!