Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki élvezi ha maszturbálás közben benyúl a fenekébe akkor a passzív szerepet is élvezni fogja?
Figyelt kérdés
2015. dec. 19. 10:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez független attól, de lehet.
2/9 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel igen. Ez mondjuk nem ennyire egyszerű. Majd amikor együtt leszel egy másik fiúval érezni fogod, hogy mit kívánsz.
3/9 anonim válasza:
Nem biztos. Végbéltájon nagyon sok az érző idegvégződés. Nem csak melegeknél.
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha élvezed maszturbálás közben, az azt jelenti, hogy el tudsz lazulni és szexnél is ez az egyik legfontosabb dolog, mármint hogy el tudj lazulni és hogy kívánd, mert csak így lehet zökkenőmentes a behatolás. A többi pedig a partneren múlik. De az első lépés az ellazulás, ha az nem megy, akkor bármilyen is a partner, nem fog működni. Szerintem. Bár még én sem voltam fiúval, de attól van némi elképzelésem a dologról. :) 20F (meleg, passzív)
5/9 anonim válasza:
Igen....és általában a vágy, hogy valami legyen ilyenkor a végbélben, mindig párosul a masztihoz.
6/9 anonim válasza:
Ha meleg akkor igen,de legalåbis esélyt adrá.
7/9 anonim válasza:
én maszturbáláskor izgatom ott és nagyon jó érzés F19
8/9 anonim válasza:
Nem kell melegnek lenni,hogy elvezze hogy maszti kozben valamit dug a lukaba
9/9 anonim válasza:
én is élvezni szoktam. mondjuk engem izgat az is hogy milyen lenne szopni 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!