Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok egy olyan fiúval, aki furcsa, magányos? (bővebben lent)
19 éves vagyok, szegény családból származom, de mindent megteszek, h én ne járjak így. Most művészsuliba járok, jól rajzolok, mert hajtok nagyon, ami biztos királyul hangzik, de a kamaszkorom egy hosszú depressziós korszak volt, ami miatt magammal szemben elfogult vagyok és a legjobb sem elég jó nekem(Ezzel próbálom kompenzálni azt, h nem tudom az életemet irányítani, nincs sikerélményem...gondolom.). Most persze próbálok ebből kimászni, de magányos vagyok, ami nagyon rossz érzés. Most elszeretném mondani otthon, h meleg vagyok, majd persze megpróbálnám a társkeresést. Állítólag helyes vagyok és jó a személyiségem, de félek, h megijednek a srácok, ha olyat hallanak, h matekból fel vagyok mentve, de így is buktam két évet emiatt nameg a depresszió miatt is. Persze nem ezzel kezdenék, de értitek. Meg én kis léptekkel szeretném az egészet, mivel kicsit nehezen nyílok meg és szűz is vagyok, ami miatt kialakult egy kis szorongásom a szextől. Olyannal szeretném elveszíteni, akiben megbízok és legalább kedvelem, ha nem is vagyok (még?) belé szerelmes.
Szerintem ilyenek hallatán sok srác elmenekülne tőlem, amit teljesen megértek, viszont úgy nem tudom magamat szeretni, ha más sem ad nekem egy esélyt.
Szerintetek egy olyan fiú képes lenne elfogadni, aki burokban, szerető családban, jó anyagi körülmények között nőtt fel? Vagy én is úgy végzem, mint azok az ilyesztő, perverz apókák?:'(
Hűha! Már el is felejtettem, hogy kiírtam ezt a kérdést. :D
Hát először is már ugye 20 vagyok, még mindig művészkedek, de a többi elég sokat változott kevesebb, mint egy év alatt.
Úgy döntöttem, hogy a biztonság kedvéért akkor mondom el otthon, ha már tanulmányaimat befejeztem, elköltöztem otthonról. Már nem vagyok olyan elfogult és nem igazán lehetne azt mondani, hogy hajtok a suliban. :P A szextől már nem szorongok annyira, de szerelemből szeretném elveszíteni. Fiúkkal mennek a szemezgetések, de eddig még nem lépett senki. A magányérzet még megvan, mert ugye még nem sikerült rátalálni a szerelemre, meg amúgy is magányos vagyok, mert általánosan az ismerkedéssel, barátkozással és leginkább a bizalommal vannak gondjaim még mindig. Úgy érzem sokat fejlődtem ez az idő alatt, de most úgy érzem, stagnálok, mert nem tudom hogyan lépjek. Nem merek odamenni ismerkedni, mert mi van ha nem is meleg/bi a fiú, a bolondját járatja velem, kiközösítenek, otthon kiderül és kidobnak(bár ez nem valószínű, de mi van ha), összetöri a szívemet, csak dugni akar meg ugye egyszerűen nem merek hozzá közeledni, mint ahogyan a heterok se szoktak tudni néha. Tudom, hogy vannak mások akik hasonlóan éreznek, mint én, de mégis egyedül érzem magam a világban. Mások úgy barátkoznak, randiznak, mintha ez lenne a világ legegyszerűbb dolga. De amyúgy tartom magam és úgy tűnik, jók a kilátásaim tanulmányi téren meg minden. Ezzel próbálom bíztatni, nyugtatgatni magam. :)
Tényleg kell az önbizalmadat erősíteni.
Meg az emberekbe való hitedet is!
ha valaki közeledik hozzád, akkor próbálj meg nyitni kicsit felé. Hátha negkedveled, és még szerencséd is lenne, ha esetleg meleg is lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!